Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Νέα Ιωνία 10/5/2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000515
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο, ασφαλές προαύλιο στο 7o Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

   Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των σχολικών μονάδων του Δήμου Νέας Ιωνίας με βάση το πρόγραμμα που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή σε ότι αφορά την συνολική αναβάθμιση των σχολείων.

   Συγκεκριμένα, με την ευκαιρία της διακοπής λειτουργίας των σχολείων λόγω του εορτασμού του Πάσχα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο προαύλιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας που περιλάμβαναν εξομάλυνση και επίστρωση της ασφάλτου του χώρου με κατάλληλο αντιολισθητικό υλικό και αντίστοιχη διαγράμμιση του εμβαδού των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ.

   Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν κι άλλες παρεμβάσεις που αφορούν εργασίες συντήρησης στο προαύλιο, εργασίες μόνωσης καθώς επίσης και ελαιοχρωματισμού των αιθουσών διδασκαλίας.

   Σε σχετική δήλωσή της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά: «Η Δημοτική Αρχή έχει προτεραιότητα να βρίσκονται οι κτιριακές υποδομές των σχολείων της πόλης σε πολύ ψηλά λειτουργικά επίπεδα. Με σωστό προγραμματισμό και στοχευμένα έργα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας, στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, πάντοτε με ευαισθησία σε ότι αφορά την ασφάλεια των μαθητών μας και με καλαισθησία σε ότι αφορά την αισθητική αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων της Νέας Ιωνίας μας».

   Ακολουθεί η ευχαριστήρια ανακοίνωση από τη Διευθύντρια του Σχολείου κα. Μαρία Μποζούκη: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Νέας Ιωνίας για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας για ανακατασκευή του δαπέδου του προαυλίου με αντιολισθητικό υλικό, είναι πολύ σημαντικό έργο για την ασφάλεια των μαθητών μας και για την αισθητική αναβάθμιση του προαυλίου χώρου. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ελένη Αλατσίδου. Είμαστε βέβαιοι πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός και στα υπόλοιπα αιτήματά μας, διότι τα παιδιά μας αξίζουν μια ποιοτική εκπαίδευση σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον».

Μοιραστείτε
Close Search Window