Συνεδριάσεις ΠΖ|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Νέα Ιωνία: 22/09/2021
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Αρ. πρόσκλησης: 13η Συνεδρίαση 13η

Προς: Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ν. Ιωνίας
(ως επισυναπτόμενος πίνακας αποδεκτών)

 

   Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με την ΔΙΔΑΔΦ69/139/ΟΙΚ.431/11-1-2021,Δ1α/Γ.Π.οικ.8378 εγκύκλιο του ΥΠ. ΕΣ., την Δευτέρα 27-9-2021 και ώρα 13.30, για να λάβουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός πεύκου που βρίσκεται επί της οδού Καισαρείας 10 (δείτε αναλυτικά εδώ)
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός πεύκου που βρίσκεται επί της οδού Μονής Πυρσού 9-11 (δείτε αναλυτικά εδώ)
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη μιας μουριάς που βρίσκεται επί της οδού Νυμφαίου 44 (δείτε αναλυτικά εδώ)
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δυο χαρουπιών που βρίσκονται επί της οδού Ολυμπίας 20 (δείτε αναλυτικά εδώ)
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη μιας Συκιάς που βρίσκεται επί της οδού Περμάτων 11 (δείτε αναλυτικά εδώ)
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δυο πεύκων που βρίσκονται επί της οδού Σμύρνης 37 και Σμύρνης 40 (δείτε αναλυτικά εδώ)
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη τριών Μουριών που βρίσκονται επί της οδού Σπάρτης 56 (δείτε αναλυτικά εδώ)
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη μιας Νεραντζιάς που βρίσκεται επί της οδού Φερτεκίου 2 (δείτε αναλυτικά εδώ)
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός Ιβίσκου επί της οδού Χρυσουπόλεως 1 (δείτε αναλυτικά εδώ)
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός Gold Crest που βρίσκεται επί της οδού Ελλησπόντου 46-50 (δείτε αναλυτικά εδώ)
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός Προύνου που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Λαύρας και Μ. Αλεξάνδρου (δείτε αναλυτικά εδώ)
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός Βραχυχίτωνα που βρίσκεται επί της οδού Γορτυνίας 29 (δείτε αναλυτικά εδώ)
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δύο πεύκων που βρίσκονται επί της οδού Μεσσηνίας στο προαύλιο του 4ου Λυκείου – 6ου Γυμνασίου Αλσούπολης (δείτε αναλυτικά εδώ)
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη των ριζών μιας Λεύκας που βρίσκεται στο προαύλιο του 16ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας επί της οδού Αλσουπόλεως 42 (δείτε αναλυτικά εδώ)
15. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου
16. Ανανέωση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. Αναπηρικού Αυτοκινήτου του στην οδό Πανδοσίας 98

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΣΑΚΚΑΛΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

 

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Πίνακας Αποδεκτών

Τακτικά Μέλη:
κ. Αριστείδη Χατζησαββίδη
κ. Αντώνιο Καρβουνιάρη
κ. Σωτήριο Σκευοφύλαξ
κ. Γεώργιο Στέφα
κ. Ελένη Αλατσίδου
κ. Σάββα Χατζηκωνσταντίνου
κ. Κωνσταντίνο Κατιμερτζόγλου

Αναπληρωματικά Μέλη:
κ. Αναστασία Κλάρα
κ. Ελένη Χατζή
κ. Ελένη Γρίβα
κ. Όλγα Ακιανίδου
κ. Αλέξανδρο Ματθαίου
κ. Θεόδωρο Χαμαλίδη

Κοιν:

κ. Δήμαρχο
κ. Γενικό Γραμματέα
κ. Διευθυντή Περιβάλλοντος
κ. Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Μοιραστείτε
Close Search Window
el
enel