Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           Νέα Ιωνία 4/8/2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000515
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου στο workshop της Περιφέρειας Αττικής για το νέο ΕΣΠΑ

   Οι βασικοί άξονες και οι στρατηγικές κατευθύνσεις ενός ολιστικού αναπτυξιακού μοντέλου που θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Βορείου Τομέα Αθηνών, δημιουργώντας και διαχέοντας τα οφέλη σε όλο το φάσμα της οικονομίας και της κοινωνίας, συζητήθηκαν στην ειδική θεματική ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής για το ΕΣΠΑ της Προγραμματικής Περιόδου 2021 – 2027 και την πορεία υλοποίησης έργων στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

   Κατά την παρουσίαση των έργων, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στα ολοκληρωμένα έργα πνοής που ολοκληρώθηκαν σε ότι αφορά την αντιπλημμυρική προστασία, με την κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων σε σημεία της πόλης μας και τη μετατόπιση του συλλεκτήρα ομβρίων στην οδό Αλατσάτων. Επιπλέον, παρουσιάστηκε το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Λυκείου – Γυμνασίου στα Πευκάκια που βρίσκεται στη τελική ευθεία, καθώς επίσης προχωρά, μετά τα προβλήματα αφού δεν υπήρχε ώριμη μελέτη, η μεγάλη ανάπλαση Ο.Τ. 150 και τη δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης στο κέντρο της Νέας Ιωνίας.

   Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημείωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τους Αντιπεριφερειάρχες καθώς και το σύνολο των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και των στελεχών της, για την αγαστή συνεργασία μας που αφήνει ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα στην πόλη μας. Η συνεργασία μας είναι διαρκής, γόνιμη και παραγωγική, με κοινό γνώμονα τη μεγιστοποίηση των οφελών για τη Νέα Ιωνία μας και τους πολίτες της και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια».

Μοιραστείτε
Close Search Window