Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr
Νέα Ιωνία 27/9/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλήρως ανακαινισμένο και το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας

    Σε στολίδι, πλήρως αναβαθμισμένο και γεμάτο χρώματα, παραδόθηκε φέτος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας, το οποίο μεταμορφώθηκε εξωτερικά και εσωτερικά, σε μια ριζική ανακαίνιση προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, όμορφο και φωτεινό σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά στη νηπιακή ηλικία.

    Μετά τις εκτεταμένες εργασίες αναδιαμόρφωσης των χώρων και την πολύχρωμη νότα στην απλή καθημερινότητα του σχολείου, οι δεκάδες μικροί μαθητές όπως επίσης οι εκπαιδευτικοί και το ειδικό βοηθητικό προσωπικό, για πρώτη φορά πλέον, μπορούν να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο, σύγχρονο και φιλικό σχολικό περιβάλλον.

    Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημείωσε σχετικά: «Παραδώσαμε στους μικρούς μας φίλους έναν χώρο καθαρό, ασφαλή και πλήρως ανακαινισμένο με κάθε σεβασμό στην ευαίσθητη ηλικία που διανύουν, κάνοντας έτσι την καθημερινότητα τους απολύτως λειτουργική και πιο ευχάριστη. Η αναγνώριση, τα χαμόγελα και η αγάπη των παιδιών και των εκπαιδευτικών είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίησή μας. Είναι η δύναμή μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σταθερά και με συνέπεια για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών της πόλης μας!».

 

φωτο_1 φωτο_2 φωτο_3
φωτο_4 φωτο_5 φωτο_6

φωτο_7

 

Μοιραστείτε
Close Search Window
el
enel