Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις – Φωτογραφίες - Δραστηριότητες|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr
Νέα Ιωνία 24/9/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ τίμησαν τον «Δικέφαλο Αετό» σε φιλικό αγώνα στη Νέα Ιωνία

    Με εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου γέμισε το Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, το απόγευμα της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2021, στον μεγάλο φιλικό αγώνα των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021».

φωτο_1

φωτο_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη σε όμορφο και φιλικό κλίμα, με το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ, Πάντα Τιμώ» οι ένδοξοι αστέρες του παρελθόντος προσέφεραν πλούσιο θέαμα και γκολ, δίνοντας μια ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση που ξύπνησε μνήμες από τα παλιά.

φωτο_3

φωτο_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν την έναρξη του αγώνα, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και ο Πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Ανδρέας Μαλάτος απένειμαν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά δώρα προς τους παλαιμάχους των ομάδων θέλοντας να τους ευχαριστήσουν για όσα συνεχίζουν να προσφέρουν και για την τιμητική παρουσία τους στον συμβολικό αγώνα που συνδυάζει τη μνήμη και την ιστορία της πόλης μας.

     Στο Δημοτικό Στάδιο παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κουλούρης, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Παναγιώτης Μανούρης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Ιωάννης Κατσαγκόλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

φωτο_5φωτο_6

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα «Η αξία του Δικεφάλου Αετού ως συμβόλου στη νεώτερη Ελλάδα» αφιερωμένη στους συμβολισμούς του εμβλήματος του Δικέφαλου Αετού από το Βυζάντιο έως τη σύγχρονη Ελλάδα.

φωτο_7

 

Μοιραστείτε
Close Search Window