Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Νέα Ιωνία 21/3/2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανελλαδική διάκριση του Δήμου Νέας Ιωνίας στα «Best City Awards» για την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών

   Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε ο Δήμος Νέας Ιωνίας καθώς βραβεύθηκε με το ασημένιο (silver) βραβείο στην κατηγορία «Εφαρμογές Τ.Π.Ε & Διακυβέρνηση» του θεσμού Best City Awards 2022 που διοργάνωσε για 5η χρονιά η εταιρεία Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής.

   Συγκεκριμένα, ο Δήμος Νέας Ιωνίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους Δήμους της χώρας διότι εκσυγχρόνισε τις δημοτικές υπηρεσίες, την εποπτεία και συντήρηση βασικών υποδομών, με τη βοήθεια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville, έχοντας ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, την απλοποίηση της επικοινωνίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο.

   Το βραβείο παρέλαβε στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στην Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

   Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Νέας Ιωνίας είχε βραβευτεί και το 2021 για τις αναβαθμισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας προς τους συμπολίτες σε περίοδο υγειονομικής κρίσης.

Μοιραστείτε
Close Search Window