Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                                      Νέα Ιωνία 8 Απριλίου 2019,
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Τηλ. Επικοινωνίας: 2132000457, 464
Email: dimsxeseis@neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης στήριξε με την παρουσία του τους κολυμβητικούς αγώνες με την ονομασία «1ο Ιωνία Cup», που διοργάνωσε ο Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (Ο.Φ.Ν.Ι) υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.). Οι αγώνες διεξήχθησαν το χρονικό διάστημα 15-17 Μαρτίου 2019 στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών.

   Κατά την τελετή έναρξης των αγώνων βραβεύτηκαν 6 Ολυμπιονίκες αθλητές, μέλη της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, για τις διακρίσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Στο τέλος της διοργάνωσης βραβεύτηκαν ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος πέτυχε και την 2η καλύτερη επίδοση παγκοσμίως φέτος στο αγώνισμα 50μ. ελεύθερο, καθώς και η Θεοδώρα Δράκου ως οι καλύτεροι αθλητές της διοργάνωσης.

   Η επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων, τόσο ως προς τη συμμετοχή των καλύτερων κολυμβητών πανελληνίως όσο και από πλευράς οργάνωσης, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους του παρευρισκόμενους οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στο «2ο Ιωνία Cup», διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τόσο τον σύλλογο όσο και το Δήμο μας.

   Θερμά συγχαρητήρια στον Ο.Φ.Ν.Ι. για την άρτια διοργάνωση και την επιτυχημένη παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα της χώρας που μας κάνουν όλους υπερήφανους!

 

Μοιραστείτε
Close Search Window