Συνεδριάσεις ΟΕ|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Γρ. Οικονομικής Επιτροπής
Αρ. πρόσκλησης: 13η                                                 Συνεδρίαση: 13η
Αρ.πρωτ.: 8220

Προς: Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
(ως επισυναπτόμενος πίνακας αποδεκτών)

 

   Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο του Δημαρχείου (Αγ. Γεωργίου 40), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης – χρήση της υπηρεσίας e-presence (www.epresence.gov.gr), την ΤΡΙΤΗ 28/03/2023 και ώρα 13:00, για να λάβουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση υλοποίησης του έργου «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο και χυτού ελαστικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας», προϋπολογισμού 802.000,00 € (χρηματοδότηση από «Φιλόδημος ΙΙ» 600.000,00€ και από ιδίους πόρους του Δήμου 202.000,00€).
2. Εξειδίκευση πιστώσεων προϋπολογισμού προς διενέργεια προμήθειας πολυμέτρου και ηλεκτρολογικών εργαλείων για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας.
3. «Εισήγηση για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της αριθ. πρωτ.3852/10-02-2023 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και για την κατάρτιση των όρων Διακήρυξης του επικείμενου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, «άνω των ορίων», για την ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Νέας Ιωνίας, καθώς και ορισμός Επιτροπής Διαγωνισμού».
4. «Κατάρτιση όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση και συντήρηση στεγάστρων και σύγχρονων μέσων προβολής μηνυμάτων και την διενέργεια υπαίθριας διαφήμισης.»
5. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τραπεζικά ιδρύματα.
6. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης στον κωδικό ΚΑ 30.6699.0005 για την προμήθεια συσσωρευτών και φορτιστή Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους & Πυροσβεστικού συγκροτήματος Δήμου Νέας Iωνίας.
7. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης στον κωδικό ΚΑ 15.7135.0001 με τίτλο «Λοιπός Εξοπλισμός» για προμήθεια και τοποθέτηση μοκετών και δαπέδου PVC σε χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Νέας Ιωνίας.
8. Λήψη απόφασης εξειδίκευσης κατανομής των πιστώσεων του προϋπολογισμού για την προμήθεια πασχαλινών κατασκευών στο πλαίσιο του εορτασμού του Πάσχα.
9. «Έγκριση δαπανών απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγή του υπόλογου υπαλλήλου Τζορτζίδη Νικόλαου ,xρηματικού εντάλματος προπληρωμής που αφορά την αντιμετώπιση δαπάνης πληρωμής τελών για την έκδοση και ανανέωση καρτών ψηφιακών ταχογράφων από την αρμόδια Διεύθυνση Συγκοινωνιών.
10. Έγκριση έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου υπαλλήλου, για την αντιμετώπιση δαπανών πληρωμής παράβολων για τον έλεγχο δικύκλων του Δήμου από ΚΤΕΟ, για το έτος 2023.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΜΕΛΗ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Πίνακας Αποδεκτών

Τακτικά Μέλη:
ΣΑΚΚΑΛΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΛΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΧΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΝΑΒΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
ΚΑΝΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αναπληρωματικά μέλη:
ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ ΕΛΕΝΗ

Μοιραστείτε
Close Search Window