Συνεδριάσεις ΟΕ|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Γρ. Οικονομικής Επιτροπής
Αρ. πρόσκλησης: 14η                                                  Συνεδρίαση: 14η

Προς: Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
(ως επισυναπτόμενος πίνακας αποδεκτών)

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 14η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο του Δημαρχείου (Αγ. Γεωργίου 40), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης – χρήση της υπηρεσίας e-presence (www.epresence.gov.gr), την ΤΡΙΤΗ 4/04/2023 και ώρα 13:00, για να λάβουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαπραγματευσης για την ανάθεση του έργου: «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ :16ο Νηπιαγωγειο, 4ο Δημοτικό, 3ο Λυκειο & 6ο Γυμνάσιο λόγο έκτακτων βλαβών σε αυτά»
2. «Ορισμός υπευθύνου κίνησης του Τραπεζικού Λογαριασμού Ειδικού Σκοπού χειρισμού της Πάγιας Προκαταβολής του Δήμου».
3. «Επικύρωση ή μη του πρακτικού αποσφράγισης–έλεγχου Δικαιολογητικών Συμμετοχής-αξιολόγησης Τεχνικών & Οικονομικών Προσφορών στο πλαίσιο διαδικασίας διαπραγμάτευση χωρις προηγούμενη δημοσίευση κατά τα οριζόμενα στην παρ. 2α του άρθρου 32 του ν. 4412/2016, αναφορικά με την ανάθεση των ΑΓΟΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ /(ΥΠΟ) ΤΜΗΜΑΤΩΝ τα οποία προέκυψαν κατόπιν του διενεργηθέντος Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών των Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών του «ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. Ματαίωση ή μη διαδικασίας για ΤΜΗΜΑΤΑ/(ΥΠΟ) ΤΜΗΜΑΤΑ, για τα οποία είτε δεν συμμετείχε κάποιος οικονομικός φορέας, είτε δεν υποβλήθηκε κάποια αποδεκτή προσφορά. Ορισμός ή μη προσωρινών αναδόχων».
4. Έγκριση ενιαίας μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών με αριθ. Πρωτ. 7465/20-3-2023 έγκριση και κατάρτιση όρων Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού, άνω των ορίων, για την ετήσια (2023-2024) προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Νέας Ιωνίας και των Νομικών Προσώπων του (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ, Ο.Π.Α.Ν) καθώς και των Σχολικών Επιτροπών του (πρωτοβάθμιας) και ορισμός Επιτροπής Διενέργειας & αξιολόγησης προσφορών του ως άνω Διαγωνισμού.
5. Ακύρωση εξειδίκευσης πίστωσης στον κωδικό ΚΑ 10.6261.0001 για την προμήθεια και τοποθέτηση υαλοπινάκων, διάφορων υλικών και ανταλλακτικών για την κεντρική πύλη εισόδου του Δημαρχείου που κρίνονται απαραίτητα για την σωστή λειτουργία αυτής.
6. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης στον κωδικό ΚΑ 10.6261.0001 για την προμήθεια και τοποθέτηση διάφορων υλικών και ανταλλακτικών για την κεντρική πύλη εισόδου του Δημαρχείου που κρίνονται απαραίτητα για την σωστή λειτουργία αυτής.
7. Έγκριση δαπάνης που αφορά στην οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη.
8. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης στον κωδικό: τον Κ.Α 15.6615.0001 με τίτλο ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΕΙΣ, συνολικού ύψους 1.240,00€ με το Φ.Π.Α 24%για την προμήθεια εντύπου για την πληροφόρηση των μαθητών και των γονέων τους για τη λειτουργία της Δημοτικής Κατασκήνωσης.
9. Κατανομή ποσού ύψους 30.000,00€ από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2023 στο Δήμο Νέας Ιωνίας για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.
10. Λήψη απόφασης εξειδίκευσης κατανομής των πιστώσεων του προυπολογισμού για την παροχή υπηρεσιών ψηφιακής εκτύπώσης στο πλαίσιο εορτασμού για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Ιωνίας.
11. «Αποζημίωση του κ. Τρ. Ποδάρα- Εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς».
12. «Αποζημίωση του κ. Π. Πάκου- Εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

 

ΜΕΛΗ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Πίνακας Αποδεκτών

Τακτικά Μέλη:
ΣΑΚΚΑΛΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΛΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΧΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΝΑΒΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
ΚΑΝΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αναπληρωματικά μέλη:
ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ ΕΛΕΝΗ

Μοιραστείτε
Close Search Window