Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

                    
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 Νέα Ιωνία,  14 /12/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                        Αρ. Πρωτ : Τ.Τ.41509  
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ
Ταχ. Δ/νση    : Αγίου Γεωργίου 40
Ταχ. Κώδ.      : 142 34 Νέα Ιωνία
Πληροφ.        : Ε. Στυλογιάννης
Τηλέφ.          : 2132000456
ΦΑΞ            : 2102776131                            

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ
 
      Προκηρύσσει Δημόσιο Ανοιχτό Μειοδοτικό διαγωνισμό, για την προμήθεια μερικής ποσότητας τροφίμων, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 65.275,98 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φ.π.α, για τις άμεσες ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας και του Ν.Π.Δ.Δ ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης, την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής η οποία θα δοθεί ως εξής:
  α) Με ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της εκάστοτε διαμορφούμενης και πιστοποιούμενης μέσης λιανικής τιμής πώλησης του είδους κατά την ημέρα παράδοσης, σύμφωνα με τα δελτία πιστοποίησης τιμών της Περιφέρειας Αττικής για τα είδη των τμημάτων 3,6,7,8 και 9, (είδη μαναβικής, ήτοι φρούτα & λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, είδη ιχθυοπωλείου, κατεψυγμένα λαχανικά, αυγά και ελαιόλαδο)
  β) Για τα είδη των τμημάτων  2, 4, 5 και 10, με τιμές μονάδος κατ’ είδος για τα υπόλοιπα είδη, συμπεριλαμβανομένου του γάλακτος
      Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Νέας Ιωνίας , οδός Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 10:00 π.μ, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού.
      Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών στον διαγωνισμό, ορίζεται η Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017. Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10:00  π.μ.  Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου στο Τμήμα Προμηθειών. 

 

     Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα:

TMHMATA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

   

TMHMA 2

A)    Προμήθεια ειδών Παντοπωλείου ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ (2 Α1 &2 Α2) B) Προμήθεια ειδών Παντοπωλείου ΚΟΙΝ.ΠΑΝΤ (2 Β1 & 2 Β2) (τιμή μονάδος)

TMHMA 3

A)    Προμήθεια Ελαιόλαδου ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ 

TMHMA 4

Προμήθεια ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής (τιμή μονάδος)  (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ)(Α & Β)

TMHMA 5

Προμήθεια τυροκομικών ειδών (τιμή μονάδος) (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ) 

TMHMA 6

Προμήθεια κατεψυγμένων λαχανικών και ειδών ιχθυοπωλείου (με ποσοστό έκπτωσης)    (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ)(Α & Β)

TMHMA 7 

Προμήθεια ειδών κρεοπωλείου (με ποσοστό έκπτωσης)

TMHMA 8

Προμήθεια ειδών μαναβικής (με ποσοστό έκπτωσης)    (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ)

TMHMA 9

Προμήθεια Αυγών (με ποσοστό έκπτωσης)    (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ)

TMHMA 10

Προμήθεια γαλακτοκομικών ειδών (τιμή μονάδος)  (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ)

   

     Προσφορές υποβάλλονται για ένα, η περισσότερα τμήματα, χωρίς περιορισμό των τμημάτων που μπορεί να ανατεθούν σε έναν προσφέροντα, υπό την προϋπόθεση ότι η προσφορά θα περιλαμβάνει το σύνολο των αναφερομένων ειδών ανά τμήμα, όπως περιγράφονται παραπάνω και σύμφωνα με την με αριθ.πρωτ.41509/14-12-2017 Διακήρυξη Δημάρχου Νέας Ιωνίας.

     Για την ανωτέρω  προμήθεια τροφίμων δεκτοί στο διαγωνισμό, γίνονται:
α) Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
β) Οι συνεταιρισμοί.
γ) Οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά.

     Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, το ύψος της οποίας θα είναι στο 2%, υπολογιζόμενη επί της εκτιμώμενης αξίας, εκτός ΦΠΑ, του κάθε τμήματος που θα συμμετέχουν, με τη σχετική στρογγυλοποίηση.
     Σε περίπτωση που υποβληθεί προσφορά για περισσότερα του ενός τμήματος, τότε το ποσό της εγγυητικής επιστολής θα αφορά αθροιστικά το σύνολο των τμημάτων  αυτών. Στην περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων, η εγγύηση συμμετοχής περιλαμβάνει και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των οικονομικών φορέων που συμμετέχουν στην ένωση.
     Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς, ήτοι μέχρι επτά (7) μήνες, άλλως η προσφορά απορρίπτεται. Η αναθέτουσα αρχή μπορεί, πριν τη λήξη της προσφοράς, να ζητά από τον προσφέροντα να παρατείνει, πριν τη λήξη τους, τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και της εγγύησης συμμετοχής.
      Η εν λόγω εγγυητική μπορεί να εκδοθεί με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του Ε.Τ.Α.Α. Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.
     Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά συμβατικά τεύχη θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου  Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://neaionia.gr.
     Περισσότερες πληροφορίες για τη διακήρυξη θα παρέχονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού του Δήμου Ν. Ιωνίας στην οδό Αγ. Γεωργίου 40 στον 1ο όροφο και στα τηλ.210.2000456-59.

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΦΩΤΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Για την  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ πατήστε εδώ

Για το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ πατήστε εδώ
Για τον ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ πατήστε εδώ

Μοιραστείτε
Close Search Window