Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

                  
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                       ΑΔΑ: ΨΓ0ΕΩΚΥ-ΧΕΞ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                      Καταχωριστέα στο διαδίκτυο
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                                              Νέα Ιωνία, 14 Μαρτίου 2019
Δ/ΝΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                                   Αρ. Πρωτ.:  7762
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ   
Ταχ. Δ/νση    : Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου  
Τ.Κ.      : 142 34, Νέα Ιωνία 
Τηλέφωνο     : 213 2000451, 456, 459
Fax    : 210 2776131
E-mail    : procurement@neaionia.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

  προκηρύσσει διαγωνισμό με ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την σύναψη δημόσιας σύμβασης «κάτω των ορίων» που αφορά στην ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ, για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, εκτιμώμενης αξίας 68.720,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24% (16.492,80 ευρώ), ήτοι συνολικής δαπάνης 85.212,80 ευρώ. Ως κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης καθορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής. Η διενέργεια του εν λόγω διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης: www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, με Συστημικό Αριθμό: 71545.

   Πρόσβαση στα έγγραφα: Η διακήρυξη και η προκήρυξη θα αναρτηθούν στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., ενώ η περίληψη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης μέσω της ιστοσελίδας της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση (URL): www.neaionia.gr, στη διαδρομή: Προκηρύξεις Διαγωνισμών ► Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί.
Κωδικός C.P.V.:  60172000-4 Ενοικίαση λεωφορείων και πούλμαν με οδηγό

Προθεσμία παραλαβής προσφορών και διενέργεια διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (https://ebs.eprocurement.gov.gr). Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η Παρασκευή, 15/03/2019 και ώρα  08:00 π.μ. και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Παρασκευή, 05/04/2019 και ώρα 15:00 μ.μ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι Πέμπτη, 11/04/2019 και ώρα  11:00 π.μ.

Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά η οποία ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο από τον ανωτέρω προβλεπόμενο απορρίπτεται. Προσφορές γίνονται δεκτές είτε για ένα ΤΜΗΜΑ, ή και για περισσότερα, είτε για το σύνολο των πέντε (5) ΤΜΗΜΑΤΩΝ, υπό την προϋπόθεση ότι η προσφορά θα περιλαμβάνει το σύνολο των υπηρεσιών που συνθέτουν κάθε ένα από τα ΤΜΗΜΑΤΑ αυτά.

Εγγύηση Συμμετοχής: Για την έγκυρη συμμετοχή απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε 2%, υπολογιζόμενη επί της εκτιμώμενης αξίας, εκτός ΦΠΑ, του κάθε ΤΜΗΜΑΤΟΣ που θα συμμετέχουν, με την ανάλογη στρογγυλοποίηση. Σε περίπτωση που υποβληθεί προσφορά, από οικονομικό φορέα, για περισσότερα του ενός ΤΜΗΜΑΤΟΣ, τότε το ύψος της εγγυητικής επιστολής θα ανέρχεται σε 2%, υπολογιζόμενη επί της εκτιμώμενης αξίας, εκτός ΦΠΑ, του συνόλου των επιμέρους ποσών των ΤΜΗΜΑΤΩΝ αυτών. Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται (καθημερινά και κατά τις ώρες λειτουργίας του Δήμου) στο Τμήμα Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου (τηλ. επικοινωνίας: 213 2000451, 459, fax: 210 2776131 & e-mail: procurement@neaionia.gr, αρμόδιοι υπάλληλοι: κος Ν. Τζες, κα Ρ. Σταθακοπούλου).

    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
   
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Για την  Προκήρυξη  πατήστε  ΕΔΩ
Για την  Διακήρυξη  πατήστε  ΕΔΩ
Για το  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι (Μελέτη Παροχής Υπηρεσιών Μίσθωσης Πούλμαν)  πατήστε  ΕΔΩ
Για το  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης) πατήστε ΕΔΩ
Για το  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ  (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ)  πατήστε  ΕΔΩ

Μοιραστείτε
Close Search Window