Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

ΑΔΑ : 656ΕΩΚΥ-ΚΗΗ
EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     Ν. Ιωνία   15 / 7 /2020
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ       Αρ. Πρωτ. 16310
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ  

                

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

 
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή συνδέσεων ακαθάρτων ακινήτων, καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων  και κατασκευή σποραδικών τμημάτων αγωγών και φρεατίων  υδροσυλλογής ομβρίων έτους 2020» δαπάνης κατά τον προϋπολογισμό 70.000€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Κωδικός CPV του έργου είναι 45232400-6 (Έργα κατασκευής αποχετεύσεων). Το έργο χρηματοδοτείται από ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΠ και ΥΠΕΣ.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Διαγωνισμού στις 27.07.2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 (λήξη παράδοσης προσφορών), στα γραφεία του Δήμου Νέας Ιωνίας, Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου. Τα τεύχη δημοπρατήσεως διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα «Προκηρύξεις Διαγωνισμών» της διαδικτυακής πύλης του Δήμου (www.neaionia.gr).

Αν, για λόγους ανωτέρας βίας ή για τεχνικούς λόγους δεν διενεργηθεί η αποσφράγιση κατά την ορισθείσα ημέρα ή αν μέχρι τη μέρα αυτή δεν έχει υποβληθεί καμία προσφορά, η αποσφράγιση και η καταληκτική ημερομηνία αντίστοιχα μετατίθενται σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα, με απόφαση της αναθέτουσας αρχής. Η απόφαση αυτή αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής. Η ίδια διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί και δεύτερη φορά με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και που είναι εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Οι φάκελοι των προσφορών υποβάλλονται εντός της ως άνω προθεσμίας είτε (α) με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διαγωνισμού είτε (β) με συστημένη επιστολή προς την αναθέτουσα αρχή είτε (γ) με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής (Ταχυδρομική διεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 40 και Αντλιοστασίου, 142 34  ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ). Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή κατάθεσης στο πρωτόκολλο, οι φάκελοι προσφοράς γίνονται δεκτοί εφόσον έχουν πρωτοκολληθεί στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής που διεξάγει τον διαγωνισμό, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία και ώρα του διαγωνισμού. Η αναθέτουσα αρχή δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις του περιεχομένου των προσφορών που αποστέλλονται ταχυδρομικά ούτε για καθυστερήσεις στην άφιξή τους. Δεν θα παραληφθούν φάκελοι ή άλλα έγγραφα από οποιοδήποτε ταχυδρομικό κατάστημα, ακόμα κι αν η αναθέτουσα αρχή ειδοποιηθεί εγκαίρως.

Βάσει άρθρου 72, παρ. 1α, Ν. 4412/2016, δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής, δοθέντος ότι διεξάγεται συνοπτικός διαγωνισμός.

Δείτε τα τεύχη δημοπράτησης εδώ.
                  

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής  

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Μοιραστείτε
Close Search Window