Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

Καταχωριστέα στο διαδίκτυο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Νέα Ιωνία,  17  Σεπτεμβρίου 2020
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                      Αρ. Πρωτ.: 21980
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Ταχ. Δ/νση    : Αγίου Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
Τ.Κ.      : 142 34, Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο     : 213 2000459, 451, 456

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

προκηρύσσει Δημόσιο Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό «κάτω των ορίων»,με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής, για την εκτέλεση της «Προμήθειας Μέσων Ατομικής Προστασίας για τους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Νέας Ιωνίας, καθώς και στολών για το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, έτους 2020», συνολικής δαπάνης 247.054,27ευρώ, με Φ.Π.Α. 13% και 24%.Η διαδικασίαθα διενεργηθείμε χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης: www.promitheus.gov.gr του ως άνω Συστήματος, με Συστημικό Αριθμό: 95765
Πρόσβαση στα έγγραφα: Η Διακήρυξη και η Προκήρυξη θα αναρτηθούν στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., ενώ η Περίληψη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στον τοπικό τύπο. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης μέσω της ιστοσελίδας της Αναθέτουσας Αρχής, στη διεύθυνση (URL):www.neaionia.gr/, στη διαδρομή: Προκηρύξεις Διαγωνισμών►Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί.
Κωδικός C.P.V.:
ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ 1  ->  CPV:  35800000-2 με τίτλο: «Ατομικός εξοπλισμός και εξοπλισμός υποστήριξης».
ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ 2 -> CPV: 18100000-0 με τίτλο: «Ρουχισμός επαγγελματικής χρήσης, ειδικός ρουχισμός εργασίας και εξαρτήματα»

Προθεσμία παραλαβής προσφορών και διενέργεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (www.promitheus.gov.gr). Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο Σύστημα ορίζεται η Δευτέρα 21/09/2020   και ώρα 08:00 π.μ. και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Δευτέρα 05/10/2020 και ώρα  15:00 μ.μ.
Οι συμμετέχοντες οικονομικοί φορείς στο Διαγωνισμό υποχρεούται, επί ποινή αποκλεισμού, να προσκομίσουν δείγματα για όλα τα προσφερόμενα είδη, που αφορούν το/τα ΤΜΗΜΑ/ΤΜΗΜΑΤΑ για τα οποία θα συμμετάσχουν, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή της  προσφοράς τους.
Η ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών θα πραγματοποιηθεί τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι την Παρασκευή 09/10/2020 και ώρα 11:00 π.μ.
Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών  από την επόμενη της διενέργειας του Διαγωνισμού. Προσφορά η οποία ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο από τον ανωτέρω προβλεπόμενο απορρίπτεται.Προσφορές γίνονται δεκτές είτε για ένα ΤΜΗΜΑ ή/και για το σύνολο των ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
Εγγύηση Συμμετοχής:Για την έγκυρη συμμετοχή απαιτείται η κατάθεσηΕγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής, το ύψος της οποίας ορίζεται σε δύο (2) τοις εκατό (%), υπολογιζόμενη επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., του κάθε ΤΜΗΜΑΤΟΣ  που θα συμμετέχουν, ήτοι 3,759,00 ευρώ για το ΤΜΗΜΑ 1 και 232,20 ευρώγια το ΤΜΗΜΑ 2. Σε περίπτωση που υποβληθεί προσφορά για το σύνολο των ΤΜΗΜΑΤΩΝ, το αναλογούν ποσό ανέρχεται στα 3.991,20ευρώ. Η Εγγύηση Συμμετοχής πρέπει να έχει ισχύ για τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού του Δήμου, καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας: 213 2000459, 451, 456, fax: 210 2776131&e-mail: procurement@neaionia.gr, αρμόδιος υπάλληλος: κ. Νικόλαος Τζες).

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

Για την ΜΕΛΕΤΗ πατήστε ΕΔΩ
Για την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ πατήστε ΕΔΩ
Για την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ πατήστε ΕΔΩ
Για την ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) πατήστε ΕΔΩ

Κοινοποίηση:
Εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»
Εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ»

Μοιραστείτε
Close Search Window