Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

                    
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                       Νέα Ιωνία,  9/04 /2021
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                             Αρ. Πρωτ: 8564    
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ
Ταχ. Δ/νση    : Αγίου Γεωργίου 40
Ταχ. Κώδ.      : 142 34 Νέα Ιωνία
Πληροφ.        : Λ. Πολύζος
Τηλέφ.        : 2132000456-459
ΦΑΞ            : 2102776131    
                       

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Η  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ

 

    Προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την  επιλογή αναδόχων της προμήθειας τροφίμων, για τις ανάγκες της Δημοτικής Κατασκήνωσης Νέας Ιωνίας, κατά την περίοδο λειτουργίας της το καλοκαίρι του έτους 2021, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 58.502,67  ευρώ, συμπεριλαμβανομένου φ.π.α.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2021 και συγκεκριμένα τους,  Κ.Α. 15.6481.0003 με τίτλο «Έξοδα λειτουργίας συσσιτίων, προμήθεια τροφίμων» με το ποσό των   51.017,55 € € και Κ.Α. 15.6481. 0002 με τίτλο «Έξοδα λειτουργίας συσσιτίων κατασκηνώσεων  προμήθεια άρτου» με το ποσό των  7.485,12 €.
 

Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα:

TMHMATA ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
1ο Προμήθεια Ελαιόλαδου (με ποσοστό έκπτωσης)
2ο Προμήθεια Αυγών (με ποσοστό έκπτωσης)
3ο Προμήθεια Ειδών Μαναβικής (με ποσοστό έκπτωσης)
4ο α)Προμήθεια κρεάτων (με ποσοστό έκπτωσης)
β) Προμήθεια κροατικών  (λουκάνικα-χοιρινά σουβλάκια ) (με χαμηλότερη τιμή)
5ο Προμήθεια Αναψυκτικών (με χαμηλότερη τιμή)
6ο α) Καταψυγμένα προϊόντα σε τεμάχια (με χαμηλότερη τιμή)
β) Καταψυγμένα  προϊόντα σε κιλά (με χαμηλότερη τιμή)
γ)  Καταψυγμένα  προϊόντα  (με ποσοστό έκπτωσης)
7ο Προμήθεια Παγωτών (με χαμηλότερη τιμή)
8ο Προμήθεια ειδών Παντοπωλείου (με χαμηλότερη τιμή)
9ο Προμήθεια άρτου (με χαμηλότερη τιμή)
 
    Προσφορές υποβάλλονται για ένα, η περισσότερα τμήματα, χωρίς περιορισμό των τμημάτων που μπορεί να ανατεθούν σε έναν προσφέροντα, υπό την προϋπόθεση ότι η προσφορά θα περιλαμβάνει το σύνολο των αναφερομένων ειδών ανά τμήμα, όπως περιγράφονται παραπάνω και αναλυτικά στην μελέτη της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας με αριθ. πρωτ.3968/22-3-2021 και επισυνάπτονται στην παρούσα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α.

    Τα προμηθευόμενα είδη θα ικανοποιούν τις τεχνικές προδιαγραφές της ως άνω  μελέτης, καθώς και τις προδιαγραφές που ισχύουν με βάση την κείμενη νομοθεσία.
Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει της τιμής ανά τμήμα ειδών, χωρίς περιορισμό των τμημάτων που μπορεί να ανατεθούν σε έναν προσφέροντα,  η οποία θα δοθεί ως εξής: (βάσει του άρθρου 95 του Ν. 4412/2016).

Α) Με τη χαμηλότερη τιμή για τα είδη που περιλαμβάνονται στους πίνακες του ενδεικτικού προϋπολογισμού και περιλαμβάνονται στα εξής τμήματα: 4β, 5, 6α, 6β,  7, 8 και 9  της παρούσης μελέτης.

Β) Με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσής του, με βάση τις μέσες τιμές αυτών των ειδών που ανακοινώνονται κάθε φορά από τον επίσημο κρατικό φορέα (Περιφέρεια Αττικής – Δ/νση Εμπορίου & Τουρισμού)  για τα είδη που περιλαμβάνονται στους πίνακες 1, 2, 3, 4α και 6γ, του ενδεικτικού προϋπολογισμού της παρούσης μελέτης, ως εξής:

    Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Νέας Ιωνίας , οδός Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου, την Τετάρτη 5-5-2021, ώρα 10:30 π.μ.,  ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού.
Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή  η Τετάρτη 5-5-2021, ώρα 10:30 π.μ.

    Στοιχεία Επικοινωνίας
α)    Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στην διεύθυνση (URL) www.neaionia.gr
β)     Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες και από : την διεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου- Νέα Ιωνία Αττικής.

  Τα έξοδα δημοσίευσης στις εφημερίδες θα βαρύνουν αναλογικά τους αναδόχους.

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

Για την ΜΕΛΕΤΗ πατήστε ΕΔΩ
Για την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ πατήστε ΕΔΩ
Για την ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ πατήστε ΕΔΩ
Για την ΤΕΥΔ πατήστε εδω για [PDF] ή [XML]

Μοιραστείτε
Close Search Window