Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Νέα Ιωνία, 21 Μαΐου 2021
ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                            Αρ. Πρωτ.:  11688
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                                           
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ   
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ 
  
Ταχ. Δ/νση    : Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου  
Τ.Κ.      : 142 34, Νέα Ιωνία 
Πληροφορίες: Ν.Τζες
Τηλέφωνο     : 213 2000451, 456, 459
Fax    : 210 2776131
E-mail    : procurement@neaionia.gr

ΠΡΟΣ Κάθε ενδιαφερόμενο
(Ανάρτηση στον επίσημο
          ισότοπο του Δήμου)
Θέμα: «Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την εργασία περισυλλογής και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Νέας Ιωνίας για το έτος 2021».

Σχετ.: Η αριθ. πρωτ. 8872/15-04-2021 μελέτη του Τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας  της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

   Ο Δήμος Νέας Ιωνίας σας ανακοινώνει ότι πρόκειται να προβεί στην απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών περισυλλογής και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Νέας Ιωνίας, εκτιμώμενης αξίας 24.180,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% τα οποία θα βαρύνουν το τρέχον οικονομικό έτος [2021], σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που προσδιορίζονται στην σχετική μελέτη του Τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (την οποία σας επισυνάπτουμε) και με κριτήριο ανάδειξης αναδόχου την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της τιμής (άρθρα 86 & 118 του ν.4412/2016).

   Βάσει των ανωτέρω και σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 120 του ν. 4412/2016, σας καλούμε όπως καταθέσετε σε ενσφράγιστο φάκελο την οικονομική προσφορά σας, με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο (ταχυδρομείο, courier, με φυσική παρουσία ή και δια εκπροσώπου), μέσω του Πρωτοκόλλου του Δήμου συνοδευόμενη από σχετικό διαβιβαστικό που θα φέρει τα στοιχεία της εταιρίας σας και της σχετικής μελέτης, έως και την Παρασκευή, 28/05/2021 και ώρα 14:30 μ.μ.

   Επίσης, η εν λόγω προσφορά σας θα πρέπει να είναι αναλυτική, σύμφωνα με τη σχετική μελέτη και τον πίνακα του ενδεικτικού προϋπολογισμού, όπου δεν θα ξεπερνά ανά υπηρεσία και έτος τα όρια αυτού και θα προσδιορίζεται σε αυτήν ρητά εάν η συνολική προσφερόμενη τιμή είναι με ή χωρίς Φ.Π.Α., ενώ παράλληλα να φέρει υπογραφή και σφραγίδα της εταιρείας σας. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δεν πληροί τα ανωτέρω δεν θα γίνεται αποδεκτή.

   Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να καταθέσουν:
1. Οικονομική προσφορά για την ομάδα Α  της μελέτης που αφορά  τις εργασίες  περισυλλογής αδέσποτων ζώων  όπως περιγράφονται αναλυτικά στον ενδεικτικό προϋπολογισμό της παρούσης μελέτης και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές.
2. Oικονομική προσφορά για την ομάδα Β της μελέτης που αφορά  τη  φιλοξενία αδέσποτων ζώων όπως περιγράφεται αναλυτικά στον ενδεικτικό προϋπολογισμό της παρούσης μελέτης και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές.
3. Oικονομική προσφορά  για  όλες τις ομάδες της μελέτης (ΟΜΑΔΑ Α + ΟΜΑΔΑ Β) εφόσον έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού όλες της υπηρεσίες   όπως περιγράφονται αναλυτικά στους δύο επιμέρους ενδεικτικούς προϋπολογισμούς της παρούσης μελέτης και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές.

   Επιπλέον, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του ν. 4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την οικονομική προσφορά σας, όπως μας αποστείλετε τα κάτωθι δικαιολογητικά:

α.  Απόσπασμα ποινικού μητρώου.
Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
β. Φορολογική ενημερότητα.
γ.Ασφαλιστική ενημερότητα.
δ.Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νόμιμου  εκπροσώπου (άρθρο 93 του ν. 4412/2016).

   Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις προδιαγραφές της εν λόγω μελέτης, μπορείτε να επικοινωνείτε (καθημερινά και κατά τις ώρες λειτουργίας του Δήμου) με το Τμήμα Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας  της  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος: τηλ. 210.2756000 (κα. Ανδρεαδάκη Ελένη).
 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

Για την ΜΕΛΕΤΗ πατήστε ΕΔΩ

Κοινοποίηση:
Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου   
Γενικό Γραμματέα
Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών
Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
Διεύθυνση Περιβάλλοντος
Τμήμα Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας
Τμήμα Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού         

Μοιραστείτε
Close Search Window