Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις, Ειδήσεις - Τύπος|

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

  Τον Δήμο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

  Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα έγινε η συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου όπου συζητήθηκαν όλα τα εκκρεμή θέματα χρηματοδότησης του Δήμου για την επανεκκίνηση των έργων που δεν υλοποίησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Στ. Κοντοστέργιος και Ανθρωπίνων Πόρων Ελ. Γεωργιάδου καθώς και οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Εμπορίου και Τοπικής Ανάπτυξης Γ. Τσιακαλάκης και Φιλοζωικής Πολιτικής Νικ. Αργυρόπουλος.

  Στη συνέχεια ο κ. Μανούρης και ο κ. Χατζηδάκης περπάτησαν μαζί στο εμπορικό κέντρο του Δήμου όπου συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες για τα θέματα που τους απασχολούν. Κοινή διαπίστωση ότι χρειάζονται άμεσες λύσεις και πως πρέπει να ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης , βελτίωσης της προσβασιμότητας αλλά και η κατασκευή του υπόγειου παρκινγκ που τόσο ανάγκη έχει το εμπορικό κέντρο.

  Ο Υπουργός με την επίσκεψη του απέδειξε έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την εξεύρεση των πόρων που χρειάζονται ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα που σχεδιάζει ο Δήμος ώστε να αρχίσει να βελτιώνεται η εικόνα της πόλης.

 

Μοιραστείτε
Close Search Window