Δελτία Τύπου|

 
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Γρηγορίου Ε΄ 24 – 142 31 Ν. Ιωνία – Τηλ. 210 27 16 605

 

Ν. Ιωνία 17 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009 στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας »ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΜΝΑΚΗΣ» το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας παρουσίασε την μουσικοθεατρική παράσταση του ΙΩΣΗΦ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, «Το Τραγούδι του Νοέμβρη» αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο, που παρουσίασαν το Θεατρικό Εργαστήρι και η Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Λουκάς Χριστοδούλου αναφέρθηκε «στα ιδανικά των εξεγερθέντων φοιτητών του Πολυτεχνείου και στο σύνθημα  ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και ακολούθησε από το Θεατρικό Εργαστήρι η ιστορική παρουσίαση  της διαδρομής της επταετίας (1967-1974) με κορύφωση την λεπτομερή παρουσίαση των γεγονότων την βραδιά της 17ης Νοέμβρη 1973.

Ενδιάμεσα  η πολυμελής Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου με τον μαέστρο της Στέφανο Ψαραδάκο, μας θύμισε τραγούδια που τραγούδησε όλη η Ελλάδα εκείνη την εποχή των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μάνου Λοϊζου, Γιάννη Μαρκόπουλου κ.α. συνθετών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ν. Μπράτιμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αρ. Χατζησαββίδης, Ξεν. Κυριακόπουλος και Γιάννης Κολμανιώτης, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων κ.α..

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

 

                                                           Λουκάς Χριστοδούλου
                                                           Πρόεδρος Δ.Σ. Πνευματικού Κέντρου
 

Μοιραστείτε
Close Search Window