Εκδηλώσεις άλλων φορέων του Δήμου|

 
 
Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού, αποφάσισε και φέτος, για 14η συνεχόμενη χρονιά, να βοηθήσει τους συμπολίτες μας να περάσουν τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων με ένα γεμάτο τραπέζι.
 
Με έντονο το στοιχείο της κοινωνικής ευθύνης και της βοήθειας στο συνάνθρωπο, μέλη του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου σε κεντρικό super market στα Πευκάκια και συγκέντρωσαν τις προσφορές δεκάδων ανώνυμων πολιτών, οι οποίοι αγκάλιασαν και φέτος αυτή τη πρωτοβουλία.
 
Οι Πρόσκοποι Περισσού, παρέδωσαν τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν, στην Ενορία της Αγ. Αναστασίας, η οποία με τη σειρά της τα διένειμε σε άπορους συμπολίτες. Για πρώτη φορά φέτος, λαμβάνοντας υπ’ όψη την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα, τα μισά συγκεντρωθέντα τρόφιμα δοθήκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν.Ιωνίας, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να βοηθάει συμπολίτες σε ανάγκη.

Για ακόμη μία χρονιά το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού, έβαλε ένα μικρό λιθαράκι στη γιγαντιαία προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες σίτισης των άπορων πολιτών της πόλης.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την δραστηριότητα του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού:

Μοιραστείτε
Close Search Window
el
enel