Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις Δήμου|

Πρόσκληση και Πρόγραμμα για τον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

   Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στις 20:00 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Αστέρα» θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝ, συναυλία- αφιέρωμα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου με τίτλο «Απ´ το σκοτάδι στην λευτεριά». Θα μετέχουν η χορωδία παραδοσιακού και λαϊκού τραγουδιού του Οργανισμού και η λαϊκή και παραδοσιακή ορχήστρα με σολίστες τραγουδιού. Θα ακουστούν δημοτικά τραγούδια και τραγούδια σύγχρονων δημιουργών εμπνευσμένα από την εθνική παλιγγενεσία , καθώς και κείμενα σχετικά με τον απελευθερωτικό αγώνα. Θα τιμηθεί αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου με το Δήμο Νέας Ιωνίας, Λευκόνοικου Κύπρου.

   Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 θα τελεσθεί στις 10.15 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων Δοξολογία. Θα ακολουθήσει Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Αγάλματος της Μητέρας. Ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί από τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου. Στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των Σχολείων, Φορέων κ.λπ. επί της Λεωφ. Ηρακλείου.

 

Πατήστε εδώ για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μοιραστείτε
Close Search Window