Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

Το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 των ανεξάρτητων θα διεξαχθεί από τις 14 Φεβρουαρίου 2009 έως το τέλος Μαΐου, με επιφύλαξη για αλλαγή σε αυτές τις ημερομηνίες αναλόγως τις συμμετοχές των ομάδων.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα αποτελεί η αποδοχή των κάτωθι όρων:

  1. Η δήλωση συμμετοχής θα περιλαμβάνει τη σύνθεση της ομάδας που μπορεί να έχει το λιγότερο 6 παίκτες και το μέγιστο 12.
  2. Το όριο ηλικίας των συμμετεχόντων θα είναι από 15 και άνω, και για τις ηλικίες από 15 έως 18 όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να προσκομίζουν Υπεύθυνη Δήλωση με την συναίνεση των κηδεμόνων τους.
  3. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2009.                                        Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει ο κάθε αθλούμενος είναι: δύο (2) φωτογραφίες (εκτός αν έχουν κάρτα του Αθλητικού Οργανισμού) και βεβαίωση από γιατρό ή Υπεύθυνη Δήλωση ότι είναι υγιής.
  4. Κάθε ομάδα θα διαθέτει ομοιόμορφες εμφανίσεις.
  5. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται η αλλαγή ή η προσθήκη παίκτη.
  6. Οι αθλούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού, επιδεικνύοντας κόσμια συμπεριφορά στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».
  7. Παίκτης που αποβάλλεται εξαιτίας υβριστικής ή επιθετικής συμπεριφοράς εναντίον αντιπάλου, συμπαίκτη, ή του διαιτητή, τιμωρείται με οριστικό αποκλεισμό από τους αγώνες.
  8. Αναβολή προκαθορισμένου αγώνα επιτρέπεται μόνο εφ’ όσον ζητηθεί 48 ώρες πριν την τέλεσή του. Σε κάθε περίπτωση η μη έγκαιρη προσέλευση μίας ομάδας, οδηγεί στο μηδενισμό της. Ο αγώνας κατοχυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα με σκορ 5-0, ενώ σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου η ομάδα βγαίνει εκτός πρωταθλήματος.
  9. Θα απονεμηθούν έπαθλα στις ομάδες που θα τερματίσουν στις 3 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, καθώς και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.
  10. Ο Αθλητικός Οργανισμός επιφυλάσσεται του δικαιώματος μη αποδοχής της αίτησης συμμετοχής αθλούμενων ή ομάδων που κατά το παρελθόν έχουν επιδείξει αντιαθλητική συμπεριφορά σε αντίστοιχα πρωταθλήματα, καθώς και του δικαιώματος αποβολής τους από το πρωτάθλημα έτους 2009, σε περίπτωση που υποπέσουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος σε τέτοιες παραβάσεις.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ !!!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!

Μοιραστείτε
Close Search Window