Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           Νέα Ιωνία 15/3/2023
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000482
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι παλαίμαχοι Νέας Ιωνίας και ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη των 22 εκτελεσθέντων του Μπλόκου της Καλογρέζας

   Για μια ακόμη χρονιά, πιστοί στον ποδοσφαιρικό αγώνα μνήμης προς τους 22 εκτελεσθέντες του Μπλόκου της Καλογρέζας, οι παλαίμαχοι της Νέας Ιωνίας και της ΑΕΚ αγωνίστηκαν τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας προσφέροντας θέαμα, όμορφες στιγμές και συγκινήσεις.

   Σε ένα φιλικό κλίμα αλλά εντόνως φορτισμένο για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, οι ιστορικές φυσιογνωμίες του ένδοξου παρελθόντος της ΑΕΚ και της Νέας Ιωνίας προσέφεραν μια ποδοσφαιρική παράσταση που ξύπνησε μνήμες από τα παλιά. Για την ιστορία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 5-5.

   Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου απένειμε τιμητικές πλακέτες προς τους βετεράνους των δυο ομάδων, τους οποίους ευχαρίστησε για όσα συνεχίζουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και για τον ξεχωριστό και συμβολικό αγώνα που κάθε χρόνο συνδυάζει τη μνήμη με την ιστορία της πόλης μας.

   Στο Δημοτικό Στάδιο παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Ιωάννης Κατσαγκόλης, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Παναγιώτης Μανούρης, ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» Βασίλης Χριστοδούλου, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων της πόλης και πλήθος κόσμου.

Μοιραστείτε
Close Search Window