Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Νέα Ιωνία 11/4/2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000515
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» έκαναν παρέα στα παιδιά του Δήμου Νέας Ιωνίας

   Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» που παρουσιάσθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022.

   Η διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση της Ειρήνης Κουτσαύτη που δόθηκε από το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» και διοργανώθηκε από το Δήμο Νέας Ιωνίας με την ευγενική χορηγία της «Αττική Οδού» και των Αττικών Διαδρομών, είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα κυκλοφοριακής συμπεριφοράς πεζών και οδηγών.

   Ο «Αττικούλης» και η παρέα του ξεσήκωσαν με τις ατάκες, τα τραγούδια και τους χορούς τους μικρούς φίλους της πόλης μας, οι οποίοι συμμετείχαν από τις θέσεις τους στη θεατρική παράσταση διασκεδάζοντας, αλλά και παράλληλα βιώνοντας τα μηνύματα της οδικής ασφάλειας.

   Την παράσταση σκηνοθέτησε η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Ιγγλέση, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Στην παράσταση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. Ελένη Γρίβα και πλήθος κόσμου.

Μοιραστείτε
Close Search Window