Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Νέα Ιωνία 29/11/2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000482
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη και ελπιδοφόρα συμμετοχή οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου στη Νέα Ιωνία

Με ενθουσιασμό, χαρά και μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο αθλητικό ραντεβού, οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου, μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού για την πόλη της Νέας Ιωνίας.

Από νωρίς, το πρωί της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022, εκατοντάδες μαθητές σχολείων, γονείς, εκπρόσωποι του Δήμου και τοπικών σωματείων δημιούργησαν μια εορταστική ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Νέας Ιωνίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Νέας Ιωνίας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Νέας Ιωνίας, τα Νηπιαγωγεία, το ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. του Δήμου Νέας Ιωνίας, το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, το Ειδικό Σχολείο (ΣΜΕΑ) και ο Α.Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ», φρόντισαν για την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση που φέτος ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Στην μεγάλη αθλητική γιορτή παραβρέθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Γεωργία Μπίμη- Ιωάννου προκειμένου να μεταδώσουν στα παιδιά το μήνυμα της συμμετοχής και της άθλησης, προσφέροντας τιμητικά έπαθλα. Παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων της πόλης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Μοιραστείτε
Close Search Window