Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Από τη Δευτέρα 19/12/2011 αρχίζει η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ν. ΙΩΝΙΑΣ.
Το κοινωνικό παντοπωλείο στεγάζεται  σε ισόγειο κατάστημα , στην οδό 28ης Οκτωβρίου 3 , σε χώρο που ευγενώς παραχωρήθηκε στο δήμο , από το Σύνδεσμο Κλωστοϋφαντουργών .
Τα προϊόντα του κοινωνικού παντοπωλείου προέρχονται κυρίως από το Δήμο σε βάρος   του Δημοτικού  προϋπολογισμού του , αλλά και από Δωρεές ευαισθητοποιημένων Δημοτών, Συλλόγων, Σωματείων και Εταιρειών.
Τα προϊόντα διανέμονται δωρεάν στους δικαιούχους και περιλαμβάνουν τυποποιημένα τρόφιμα, είδη Βρεφανάπτυξης και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.
Ο έλεγχος διακίνησης των προϊόντων καταγράφεται ηλεκτρονικά και  τηρούνται βιβλία εισερχομένων και εξερχομένων τόσο για τα προϊόντα που αγοράζονται από το Δήμο , όσο και γι΄ αυτά που προέρχονται από τις Δωρεές.
Οι δικαιούχοι επιλέγονται με κοινωνικά, οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια κατόπιν έρευνας της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου και εγκρίνονται στη συνέχεια από την Οικονομική Επιτροπή.
Ο έλεγχος λειτουργίας του παντοπωλείου γίνεται από επιτροπή που αποτελείται από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, δυο Δημοτικούς Συμβούλους, το   Δ/ντη της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής  και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας.
Η υποστήριξη λειτουργίας της παραπάνω δομής  γίνεται από το προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. ΙΩΝΙΑΣ ,το οποίο  συνεπικουρείται από ομάδα εθελοντών η οποία έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Το ωράριο λειτουργίας του παντοπωλείου  είναι :
Πρωί .        Δευτέρα – Παρασκευή   9.00 πμ -2.00 μμ
Απόγευμα . Τέταρτη και Πέμπτη      7.00 μμ -9.30 μμ.

Για κάθε πληροφορία  , τόσο για την ένταξη στο πρόγραμμα δικαιούχων , όσο και για την δωρεάν  προσφορά ειδών προς το παντοπωλείο , μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.
2102793916 – 2102777198 – 2102793785.

 

 

Μοιραστείτε
Close Search Window