Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

Επιστολή Δημάρχου


Αγαπητοί συνδημότες – συνδημότισσες
Το Καλοκαίρι του 2008 είναι πλέον κοντά και ο Δήμος μας είναι έτοιμος και πάλι να λειτουργήσει τις παιδικές του Κατασκηνώσεις, στις εγκαταστάσεις που διαθέτει, μέσα σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς πευκοδάσος στην περιοχή Σωτηράκι Αλεποχωρίου.

Η Κατασκήνωση θα λειτουργήσει εφέτος από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου έως και το Σάββατο 2 Αυγούστου και θα φιλοξενήσει τους μικρούς μας φίλους σε τρεις περιόδους των 13 ημερών.
Από την πλευρά μας, τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει πολύ σημαντικό έργο στο χώρο της Κατασκήνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό τοποθετήσαμε ξύλινους οικίσκους δύο δωματίων και θα στεγάσουμε πλέον σε αυτούς το σύνολο σχεδόν των Κατασκηνωτών αλλά και τους εργαζόμενους της Κατασκήνωσης.
Κύριο χαρακτηριστικό των οικίσκων, εκτός της μεγαλύτερης ασφάλειας και ποιοτικότερης διαβίωσης που προσφέρουν στους Κατασκηνωτές μας, είναι ότι δένουν αρμονικά με το περιβάλλον και τη φυσιογνωμία του χώρου.

Ακόμη κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις στο χώρο του μαγειρείου, στο εστιατόριο στους χώρους υγιεινής και στα συστήματα ασφαλείας, ενώ αποκτήσαμε και νέα όργανα παιδικής χαράς, καθώς και άλλα πολλά, που θα διαπιστώσετε όλοι όταν επισκεφθείτε το χώρο.

Η διαρκής βελτίωση στις υποδομές, η παρουσία στην Κατασκήνωση ικανού και έμπειρου προσωπικού, που εφαρμόζει ένα σύγχρονο παιδαγωγικό πρόγραμμα, αλλά και η σωστή και υγιεινή διατροφή που παρέχουμε, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε για ακόμη μια χρονιά, να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας ποιοτικές και αξέχαστες διακοπές.

Η οικονομική συμμετοχή έχει ορισθεί στα 100 €, ενώ υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για όσους έχουν τρία παιδιά που θα εγγραφούν συγχρόνως καθώς και για τις πολύτεκνες οικογένειες.
Εάν κάποια οικογένεια αντιμετωπίζει Κοινωνικό ή Οικονομικό πρόβλημα, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής θα το εξετάζει και θα διαμορφώνει ανάλογα τη συμμετοχή.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζετε ότι η οικονομική σας συμμετοχή, καλύπτει ένα μικρό μέρος του κόστους φιλοξενίας ενός παιδιού στο Αλεποχώρι, μας δίνει όμως τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τα έργα αναβάθμισης της Κατασκήνωσής μας, χάρη στα οποία μέσα σε λίγα χρόνια θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο πιο σύγχρονο και φιλόξενο για τα παιδιά μας.
Υπεύθυνος της Κατασκήνωσης είναι ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Βλασσάς, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας στα τηλέφωνα 2102793916 – 2102723675 – 2102777198.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
 
Γιάννης Χαραλάμπους
Δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Πατήστε

Μοιραστείτε
Close Search Window