Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Νέα Ιωνία
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                 Αριθ. Πρωτ.
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

                      ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΩΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μπροστά σε αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι που ζούμε εδώ και δέκα (10) ημέρες, τις αλληλοσυγκρουόμενες προτάσεις, κατόπιν εορτής, μεταξυ της κυβέρνησης, της ΔΕΗ, της ΚΕΔΕ αλλά και μεμονωμένων Δημάρχων (που όλοι ανήκουν στα κόμματα της συγκυβέρνησης), έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

• Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ  ήταν από τους πρώτους σε όλη τη χώρα, που ξεκίνησε τον αγώνα ενάντια στα χαράτσια και την απειλή της ΔΕΗ να κόβεται το ρεύμα, και αυτόν τον αγώνα  ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.

• Με πρωτοβουλία και ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και τη βοήθεια εθελοντών ηλεκτρολόγων, συνδέουμε το ρεύμα στα νοικοκυριά όσων συνδημοτών μας η ΔΕΗ προχωρά σε διακοπή.

• Αρχή μας είναι «ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ».

• Καταγγέλλουμε την πολιτική της κυβέρνησης των μνημονίων που οδήγησε πολλούς Ιωνιώτες αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, σε αδυναμία ικανοποίησης ακόμα και των πιο βασικών βιοτικών τους αναγκών. Τις τελευταίες μέρες, στην καρδιά του χειμώνα, έρχεται να χρεώσει, για μία ακόμα φορά, την «ευαίσθητη κοινωνική της πολιτική» στις πλάτες όλου του υπόλοιπου ελληνικού λαού, που μετά βίας τα βγάζει πέρα, εξαγγέλλοντας νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

• Ζητάμε άμεσα,  να πληροφορηθούμε τα ποσά που έχουν συλλεχθεί από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης και που ακριβώς έχουν διατεθεί.

• Απαιτούμε τη δωρεάν παροχή ενός ικανοποιητικού αριθμού KW στις κατηγορίες πληθυσμού που υποφέρουν.

• Ο Δήμος μας, από την πρώτη στιγμή, παρεμβαίνει στη ΔΕΗ και πετυχαίνουμε την επανασύνδεση του ρεύματος στα νοικοκυριά, και έτσι θα συνεχίσουμε

• Την Δευτέρα  16 Δεκεμβρίου, θα συσταθεί η Κοινή Επιτροπή που θα προωθεί τα αιτήματα των δημοτών μας.

• Καλούμε όσους δημότες βρίσκονται σε αδυναμία, να απευθύνονται στην ειδική υπηρεσία που έχει συσταθεί στο Δημαρχείο, στον 3ο όροφο ή στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας: 210-2793916, 210-2777198, 210-2723675.
                                                                    

                                                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                               ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ


ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ν.Ιωνίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ν.Ιωνίας νέο κύκλο ΔΩΡΕΑΝ προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
 
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε

Μοιραστείτε
Close Search Window