Ανακοινώσεις, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

“ Αναπνέω”

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην καινοτόμα εκδήλωση μας, με την ονομασία «Αναπνέω», που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας. Η εκδήλωση προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία και τον αθλητισμό σε σύνδεση με την φύση.

Ημερομηνία: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 & ώρα : 10.00 π.μ.
Τοποθεσία: Αθλητικό Πάρκο Δεμιρδεσίου

Μέσα από την νέα μας δραστηριότητα “Αναπνέω”, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μια από τις τρεις παρακάτω κατηγορίες, συμμετέχοντας σε μαθήματα Pilates και Yoga, καθώς και να απολαύσετε έναν χαλαρωτικό περίπατο στη φυσική ομορφιά του μικρού μας δάσους.

1η  Κατηγορία :  Yoga – Περπάτημα

2η  Κατηγορία : Περπάτημα – Pilates

3η  Κατηγορία : Yoga – Pilates

Για να συμμετάσχετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.opandni.gr (βλέπε στο τέλος της σελίδας)  και να την αποστείλετε στο email opan.apdn@neaionia.gr ή να δηλώσετε την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την αίτηση στην Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού (Λεωφ. Ηρακλείου 268, 1ος Όροφος).
  2. Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 20 Μαρτίου 2024 και λήγουν στις 8 Απριλίου 2024. Τηρείται σειρά προτεραιότητας εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις.
  3. Οι συμμετέχοντες θα λάβετε μέχρι τις 10 Απριλίου 2024 μέσω email, επιβεβαίωση συμμετοχής και οδηγίες για τη μέρα της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε να ενωθούμε ως κοινότητα και να αγκαλιάσουμε τον αθλητισμό, την ευεξία και την σύνδεση με τη φύση!
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Γραμματεία: Λεωφ. Ηρακλείου 268 (1ος Όροφος)
Τηλέφωνο : 2102777721 – 2102759768
Ε-mail : opan.apdn@neaionia.gr

 

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ν. Ιωνίας

Σοφία Ναϊσίδου

Μοιραστείτε
Close Search Window