Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 25/06/2012  η Αντιδήμαρχος Νεας Ιωνίας Όλγα Κατημερτζή  έκανε παρέμβαση στη διοίκηση της ΔΕΗ  Ν. Ιωνίας στην οδό Ορφανίδου.
Μαζί της ηταν  η βουλευτής της Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κα Χαρά Καφαντάρη  και εκπρόσωποι απο το κίνημα πολιτών ενάντια στα χαράτσια  και  δικηγόρων εναντια στα χαράτσια. 

Η  κα  Κατημερτζή  ζήτησε  απο την προϊσταμένη της  ΔΕΗ να μην κοπεί  το ρεύμα σε κανένα δημότη της  Ν. Ιωνίας και να μην αφαιρεθεί  κανένα ποσό  απο τα χρήματα των δημοτών Νεας Ιωνίας για το χαράτσι, εφόσον  ρητά με εξώδικες δηλώσεις τους είχαν όλοι απο την αρχή δηλώσει στη ΔΕΗ οτι πλήρωσαν το ρεύμα και τα δημοτικά τέλη και όχι το ΕΕΤΗΔΕ. 

 Επίσης  και η Αντιδήμαρχος και η βουλευτής  επεσήμαναν οτι θα πρέπει η ΔΕΗ  να  δέχεται  τους παρόχους  των ιδιωτικών εταιρειών energa και hellas power, χωρίς να τους ζητά  την εξόφληση του ΕΕΤΗΔΕ, ιδιαίτερα μετά και τη δημοσίευση της απόφασης του ΣΤΕ που έκρινε ότι το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν πρέπει να διακόπτεται η ηλεκτροδότηση ως απειλή της μη  πληρωμής του φόρου .
 

Μοιραστείτε
Close Search Window