Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Νέα Ιωνία 7/10/2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000482
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβαθμίστηκε ο οδοφωτισμός σε κομβικό σημείο στη Νεάπολη Περισσού

   Ένα σημαντικό έργο, την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέας τεχνολογίας, στην οδό Δεμιρδεσίου και στην οδό Αναγεννήσεως στη Νεάπολη Περισσού, προχώρησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

  Με το έργο αυτό επιτυγχάνεται η βελτίωση της ποιότητας φωτισμού, καθώς επίσης η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού οδοφωτισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Δήμου.

  Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο αφενός διότι τα νέα φωτιστικά σώματα βρίσκονται πλησίον σχολικού συγκροτήματος και αθλητικού χώρου, αφετέρου διότι φωτίζεται μια από τις εισόδους της πόλης μας.

   Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά: «Υλοποιούμε μια από τις βασικές μας δεσμεύσεις, να ρίξουμε φως στο σκοτάδι, να φωτίσουμε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή προωθήσαμε άμεσα και συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής φωτιστικής απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης, υψηλής αισθητικής και φιλικά προς το περιβάλλον».

Μοιραστείτε
Close Search Window