Συνεδριάσεις ΟΕ|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      Νέα Ιωνία 9-12-2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Γρ. Οικονομικής Επιτροπής
Αρ. πρόσκλησης: 62η                                        Συνεδρίαση: 62η

Προς: Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
(ως επισυναπτόμενος πίνακας αποδεκτών)

 

   Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 62η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί, στο κτίριο του Δημαρχείου (Αγ. Γεωργίου 40), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης – χρήση της υπηρεσίας e-presence (www.epresence.gov.gr), την ΤΡΙΤΗ 13/12/2022 και ώρα 13.15, για να λάβουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής για την παραλαβή του έργου: Συντήρηση σχολικών κτιρίων Δήμου Νέας Ιωνίας έτους 2016.    (δείτε αναλυτικά εδώ)
2. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού & Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ».  (δείτε αναλυτικά εδώ)
3. Εγκριση 3ου Πρακτικού (διορθωμένου) ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης «Επικαιροποίηση – Τροποποίηση μελετών συστημάτων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Νέας Ιωνίας».  (δείτε αναλυτικά εδώ)
4. Έγκριση απολογισμού για το A’ εξάμηνο 2022 του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  (δείτε αναλυτικά εδώ)
5. «Ανάθεση ψυχαγωγικών υπηρεσιών στο πλαίσιο διοργάνωσης εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς- Θεοφανείων (Ελληνικού Δωδεκαημέρου)».  (δείτε αναλυτικά εδώ)
6. Ορισμός Δικηγόρου – Ψήφιση πίστωσης.
7. Αδυναμία ανάληψης την παρούσα χρονική στιγμή εργασιών, που αναφέρονται για εργασίες σχετικά με την έκδοση μισθοδοσίας του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΚΕΒΡΕΦΟ.  (δείτε αναλυτικά εδώ)
8. Αδυναμία ανάληψης την παρούσα χρονική στιγμή εργασιών, σχετικά με την πλήρη καταγραφή και συνεχή ενημέρωση των διαδικασιών, που αφορούν τις λειτουργίες και δράσεις του του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΚΕΒΡΕΦΟ.  (δείτε αναλυτικά εδώ)
9. Αδυναμία ανάληψης την παρούσα χρονική στιγμή εργασιών, που αναφέρονται για την εφαρμογή του Κλαδικού Λογιστικού Σχεδίου στο ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΚΕΒΡΕΦΟ.  (δείτε αναλυτικά εδώ)
10. «Έγκριση απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου Χ.Ε. Προπληρωμής, για την αντιμετώπιση δαπανών μετάβασης αιρετών στο ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ από 21 έως 23 Νοεμβρίου, προκειμένου να εκπροσωπήσουν το Δήμο μας».
11. Λήψη απόφασης εξειδίκευσης κατανομής των πιστώσεων του προϋπολογισμού για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο στολισμού για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς- Θεοφανείων (Ελληνικού Δωδεκαημέρου).  (δείτε αναλυτικά εδώ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

ΜΕΛΗ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Πίνακας Αποδεκτών

Τακτικά Μέλη:
ΣΑΚΚΑΛΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΛΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΧΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΝΑΒΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΦΩΤΙΟΣ
ΚΑΝΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αναπληρωματικά μέλη:
ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ ΕΛΕΝΗ

Μοιραστείτε
Close Search Window