Ανακοινώσεις|

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

Ανακοινώνουμε στα μέλη μας ότι από την Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρες 8.30 πμ – 13.30 μμ, θα ξεκινήσουν οι προεγγραφές για το πρόγραμμα ΄΄ θαλάσσια μπάνια ΚΑΠΗ ΄΄ για το 2022 στον Τύμβο Μαραθώνα .
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν απαραίτητα πιστοποιητικό εμβολιασμού 3 δόσεων ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (3 μηνών).
Όσα μέλη είχαν ανανεώσει την εγγραφή τους τα έτη 2019 και 2020 δεν χρειάζεται ανανέωση κάρτας μέλους ΚΑΠΗ.
Για τα εγγεγραμμένα μέλη προηγούμενων ετών και τα νέα μέλη είναι απαραίτητη η εγγραφή τους, προσκομίζοντας δικαιολογητικά εγγραφής (αστυνομική ταυτότητα, φωτοτυπία αποδεικτικού διεύθυνσης, ΑΜΚΑ, τηλέφωνο επικοινωνίας και συγγενούς).
Κατά την προεγγραφή τους οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν μάσκα και να προσκομίζουν:

• φωτοτυπία πιστοποιητικό εμβολιασμού 3 δόσεων ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (3 μηνών)
• κάρτα μέλους
• αστυνομική ταυτότητα

θα λαμβάνουν έντυπο ιατρικής βεβαίωσης για να το συμπληρώσει ο θεράπων οικογενειακός ιατρός τους (τον οποίο έχουν δηλώσει) ή καρδιολόγος καθώς και έντυπο υπεύθυνης δήλωσης για να το συμπληρώσουν οι πλησιέστεροι συγγενείς.
Τα θαλάσσια μπάνια θα είναι 15, θα έχουν οικονομική συμμετοχή από τα μέλη 15 € και θα γίνουν τις εξής περιόδους :
20 Ιουνίου – 8 Ιουλίου & 11 Ιουλίου – 29 Ιουλίου
Ανάλογα με το ενδιαφέρον πιθανόν να προκύψει αλλαγή των ημερομηνιών πραγματοποίησης των μπάνιων ή κλήρωση μεταξύ των μελών.
Η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής των 15 € από τα μέλη θα γίνει από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου και μόνο με την προσκόμιση της υπεύθυνης δήλωσης συμπληρωμένης.
Καταληκτική ημερομηνία για την προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης είναι η Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022.

Μοιραστείτε
Close Search Window