Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

   
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      Νέα Ιωνία  29/4/2015
ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ               
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ           

                                        Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

                                      28οι ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ

    Την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, στις 8:30 το πρωί, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τα Νηπιαγωγεία, τα ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ, το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, το Ειδικό Σχολείο και τον Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ», διοργανώνει τους 28ους  Ετήσιους Αγώνες Δρόμου.                       

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:
   Οι αγώνες θα γίνουν κατά τάξεις και χωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια.
1)  Νηπιακοί Σταθμοί: 100 μέτρα.
2)  Νηπιαγωγεία: 150 μέτρα.
3)  Α΄και Β΄ τάξεις Δημοτικού: 200 μέτρα.
4)  Γ΄και Δ΄ τάξεις: 300 μέτρα.
5)  Ε΄και ΣΤ΄ τάξεις Δημοτικού και όλες οι τάξεις του Γυμνασίου: 400 μέτρα.
6) Γονείς (Μητέρες-Πατέρες): 400 μέτρα.
7) Σκυταλοδρομία 4Χ100 (μαμάδων-μπαμπάδων).
8) Διελκυστίνδα (μαμάδων-μπαμπάδων).
 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ – ΕΠΑΘΛΑ:
Σε όλα τα παιδιά που θα τρέξουν και θα τερματίσουν, θα δοθεί «ειδικό αναμνηστικό δίπλωμα». ΜΕΤΑΛΛΙΑ & στεφάνια ελιάς θα πάρουν οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες κάθε κατηγορίας. Κύπελλο θα δοθεί στα ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, στο ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ στο ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ και στον ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. Πρώτα ανακηρύσσονται τα σχολεία εκείνα, που με ειδική βαθμολογία των έξι πρώτων αθλητών, κάθε κατηγορίας, θα συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη –αθροιστικά- ομαδική βαθμολογία.

Επίσης, θα βραβευτεί το Σχολείο με την μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών. Το Κύπελλο αυτό θα απονεμηθεί στο σχολείο με την καλύτερη αναλογία στις συμμετοχές των μαθητών του, προς την δύναμη των μαθητών του σχολείου. Τα σχολεία θα διαγωνιστούν για το κύπελλο αυτό σε δύο κατηγορίες: α) Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και Νηπιαγωγεία, β) Δημοτικά και Γυμνάσια.. Για το λόγο αυτό, οι Σύλλογοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του Διευθυντή με την δύναμη των μαθητών του Σχολείου.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ: Μεγάλο Κύπελλο θα απονεμηθεί σε ένα αθλητή, που θα επιλεγεί με κλήρωση, δεν θα είναι νικητής κάποιας κατηγορίας και θα παρευρίσκεται τη στιγμή της κλήρωσης. Με τον τρόπο αυτό τιμάται ο αθλητής που τρέχει, χωρίς να κάνει αυτοσκοπό τη νίκη, αλλά συμμετέχει για τη χαρά της άθλησης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν αγόρια και κορίτσια,  Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων. Η βεβαίωση της ηλικίας θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου πιστοποιητικού στοιχείου.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Μοιραστείτε
Close Search Window