Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ

    Ένα ακόμη στημένο παιχνίδι χθες 13/11/23 στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε βάρος της λειτουργίας του Δήμου, των υπηρεσιών, από το πολιτικό τσιράκι Χ.Κανλή Χρήστο μαζί με τον κ. Π.Μανούρη. Στημένο πρώτα για να παρεμποδίσουν την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιακών αναγκών του Δήμου, αφού στα θέματα υπήρχαν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και άλλα και δεύτερο να συκοφαντήσουν την Δήμαρχο που τους κατήγγειλε για την υποκρισία τους και την απουσία τους στη συνάντηση με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για το θέμα της ΕΡΙΟΤΕΚ. Τα στημένα παιχνίδια τα κάνουν μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο που έχουν πλειοψηφία, ενώ στην Οικονομική Επιτροπή που δεν έχουν πλειοψηφία έχουν να παραβρεθούν κάτι μήνες. Στη σημερινή συνεδρίαση 14/11/23 της Οικονομικής Επιτροπής είχε θέμα για την ΕΡΙΟΤΕΚ και απουσίαζαν προκλητικά ξανά. Ενοχλήθηκαν οι σύμμαχοι από την παρουσία της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» και της «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» στην σημαντική συνάντηση με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης. Η αλαζονεία τους πριν αναλάβουν καθήκοντα στις 1/1/24 εκφράστηκε με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος που θέλουν να επιβάλλουν εντελώς καταχρηστικά την θεματολογία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ γνωρίζουν άριστα το νόμο και τον κανονισμό που προσδιορίζουν τον τρόπο εισαγωγής των θεμάτων. Ο δεύτερος τρόπος εκφράστηκε την περασμένη Παρασκευή από τον εκλεκτό του κ. Μανούρη τον κ. Αναλυτή που με επιστολή του στις 20/10/2023 ακριβώς αναφέρει:

«Αποστολέας: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ dimiourgiaallilegii@gmail.com
Ημερομηνία Αποστολής: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023
Προς: Κεντρικό Πρωτόκολλο
Αποδέκτες: protocol@neaionia.gr, merimna@neaionia.gr
Θέμα Εγγράφου: Παράδοση στοιχείων
Προς
Ολες της Υπηρεσίες του Δήμου Νέας Ιωνίας
και τα Ν.Π.Δ.Δ.
Θέμα : Παραχώρηση Στοιχείων
Λογω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου, παρακαλώ πολύ όπως παραδώσετε στον κ. Βασίλη Αναλυτή,. στοιχεία τα οποία έχουν ζητηθεί στο πλαίσιο της ενημέρωσής μου, για την συνολική εικόνα των Υπηρεσιών του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ.
Παναγιώτης Μανούρης»

   Κύριε Μανούρη γνωρίζετε πως αλλού παρουσιάστηκε ως συνεργάτης και αλλού ως επόμενος Γενικός Γραμματέας ο κ Αναλυτής Βασίλης, που εντελώς αυθαίρετα και αλαζονικά πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Τμήματος Συντηρήσεων και το μετέφερε χωρίς να έχει ούτε αρμοδιότητα ούτε εξουσία για τούτο; Έτσι θα διοικήσετε τον Δήμο κ. Μανούρη; Χωρίς εσάς θα είχε αυτή την αλαζονική συμπεριφορά;

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 14/11/2023
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΩΜΑΪΔΟΥ

 

Μοιραστείτε
Close Search Window