Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Νέα Ιωνία 18/7/2022
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000515
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Πεντέλης η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου

   Σε παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τις δυνάμεις που επιχειρούν στις πυρόπληκτες περιοχές της Πεντέλης προχώρησε άμεσα ο Δήμος Νέας Ιωνίας θέλοντας να συνδράμει στις υπεράνθρωπες προσπάθειες αντιμετώπισης της φωτιάς.

   Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, μαζί με κλιμάκιο του Δήμου, παρέδωσε μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών στο Δημαρχείο Πεντέλης, στο Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

   Η κα. Θωμαΐδου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, καθώς και συνάντηση με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Πεντέλης Ηλία Τσουχνικά, Ελένη Πολίτη και Αναστασία Κοσμοπούλου στους οποίους επεσήμανε ότι ο Δήμος Νέας Ιωνίας βρίσκεται δίπλα και στηρίζει εμπράκτως με κάθε δύναμη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της επόμενης ημέρας.

   Στη συνέχεια η Δήμαρχος μετέβη στο Νταού Πεντέλης όπου διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής μια περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλλους για τη Βόρεια Αττική.

Μοιραστείτε
Close Search Window