Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤ/ΣΗΣ  
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ , ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ  ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ

Ενημερώνουμε τους Πολίτες Τρίτων Χωρών ότι από τις  30 Σεπτεμβρίου 2013 οι Δ/νσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής θα λειτουργούν ως καταστήματα μίας στάσης για την παραλαβή αιτήσεων και την επίδοση εγγράφων.

1)Εκκρεμείς αιτήσεις εξετάζονται από τις υπηρεσίες στις οποίες διαβιβάστηκαν, δηλαδή από τη Δ/νση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΣ 2 , ΤΚ 11855, ΑΘΗΝΑ

2)Αιτήσεις Αρχικής Χορήγησης και Ανανέωσης υποβάλλονται στην Δ/νση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, που βρίσκεται επι της οδού ΨΑΡΡΩΝ 19, ΤΚ 15351, ΠΑΛΛΗΝΗ.

Οι υπηρεσίες μίας στάσης θα υποδέχονται κοινό και δικηγόρους από Δευτέρα έως Πέμπτη, και ώρες από τις 09¨00 π.μ έως 14¨00μ.μ.

Για την αποφυγή συνωστισμού στις υπηρεσίες μίας στάσης, σας πληροφορούμε ότι:
1. Από 30 Σεπτεμβρίου, θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα οι πολίτες τρίτων χωρών που λήγουν οι άδειες διαμονής τους το ανωτέρω χρονικό διάστημα
2. Από 01 Νοεμβρίου έως το τέλος του έτους, θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα οι πολίτες τρίτων χωρών που λήγουν οι άδειες διαμονής τους κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την κάθε κατηγορία άδειας διαμονής θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Δ/νσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Για τις επιδόσεις αδειών διαμονής και εγγράφων θα ειδοποιείστε στα Δηλωθέντα από εσάς Στοιχεία από την αρμόδια Υπηρεσία.

 
 

Μοιραστείτε
Close Search Window