Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 7ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Προχθές, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 7ου, κατά σειρά, Συμποσίου που οργάνωσε το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) του Δήμου Ν. Ιωνίας. Θέμα του: «Η θέση και ο ρόλος της Μικρασιάτισσας κατά τους νεότερους χρόνους, έως το 1922».
Στο 3/ήμερο της διάρκειάς του (27-29 Νοεμβρίου) οι εκατοντάδες σύνεδροι, πολλοί εκ των οποίων είχαν έρθει από την Ελληνική Περιφέρεια, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πυκνό πρόγραμμα ανακοινώσεων από 12 εισηγητές : πανεπιστημιακούς, ερευνητές, συγγραφείς, το οποίο άρχισε κι έκλεισε με μικρασιάτικα τραγούδια αφενός μεν από τη Xορωδία του “Δικτύου Μικρασιάτης” αφετέρου από τις “Γυναίκες του Χορευτικού Ομίλου N. Ερυθραίας”.
Η έναρξη των εργασιών, το βράδυ της Παρασκευής, είχε ιδιαίτερη επισημότητα, αφού ήταν παρόντες κι χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκος Βούτσης κι ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικ. Μεταρρύθμισης κ. Γιάννης Μπαλάφας. Βεβαίως παρόντες ήσαν και απηύθυναν χαιρετισμό και ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης κι ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ ενώ προλόγισε κι ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Λουκάς Χριστοδούλου.. – πατήστε

Μοιραστείτε
Close Search Window