Συνεδριάσεις ΟΕ|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Νέα Ιωνία :    5 / 5 /2016
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Γρ. Οικονομικής Επιτροπής
Αρ. πρόσκλησης: 18η                                                                     Συνεδρίαση  18η
Αρ. πρωτ:  11343

Προς :Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
(ως επισυναπτόμενος πίνακας αποδεκτών)

Σας καλούμε σε EKTAKTH Συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (Αγ. Γεωργίου 40), την                          ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2016 και ώρα  11:00 , για να συζητήσουμε τo παρακάτω θέμα:

Έγκριση Πρακτικών Διακήρυξης Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

Η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  για  την Έγκριση Πρακτικών Διακήρυξης Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ πραγματοποιείται για τους  εξής λόγους:
Σύμφωνα με το από 4/5/2016 πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού διαπιστώθηκε ότι κατατέθηκε μόνο μία προσφορά η οποία δεν έγινε αποδεκτή, γιατί οι τιμές είναι υψηλότερες του ενδεικτικού προϋπολογισμού και δεν καλύπτει τους ουσιώδεις όρους της 33α/2016 Μελέτης. Λόγω του γεγονότος ότι, εξαντλούνται τα ποσά σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 2863/1-2-2016 παράταση της σύμβασης των καυσίμων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα τα απορριμματοφόρα, με κίνδυνο επιβάρυνσης της δημόσιας υγείας, πρέπει να γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για την επανάληψη του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους. (πατήστε

Μοιραστείτε
Close Search Window