Συνεδριάσεις ΔΣ|

                                             
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Νέα Ιωνία 1/10/2010
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Γρ. Δημοτικού Συμβουλίου
Αρ. πρόσκλησης:14                                                   Συνεδρίαση 15η
Αρ. πρωτοκόλλου: 34018

  Προς:  Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου Ν. Ιωνίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου(Δημοτικό Κατάστημα – Αγ. Γεωργίου 40) την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 14.30μ.μ, προκειμένου να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

1. Ανακοινώσεις κ. Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.
3. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου ( Κυκλάδων 8)
4. 8η αναμόρφωση του δημοτικού προϋπολογισμού, οικ.έτους 2010.
5. Έγκριση της προσκύρωσης καταργημένου κοινόχρηστου χώρου σε οικόπεδο επί της οδού Κρήνης 34 στο Ο.Τ. 230 του Δήμου Ν. Ιωνίας.
6. Έγκριση κατασκευής τριγωνικής νησίδας στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Βυζαντινών Αυτοκρατόρων.
7. Παράταση Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο : «Προσθήκη στο 11ο, 15ο, 18ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.
8. Έγκριση του 2ου ανακεφαλαιωτικού Πίνακα για το έργο:Ανακατασκευή πεζοδρομίων διαφόρων περιοχών-βελτίωση βαδισιμότητας.
9. Έγκριση του 2ου ανακεφαλαιωτικού Πίνακα για το έργο :Βελτίωση ολισθηρότητας οδοστρωμάτων δημοτικών οδών.
10. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών του έργου:Καθορισμός και επισκευές φρεατίων υδροσυλλογής.
11. Ανάκληση της 183/2010 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου Πρωτοκόλλου Νέων Τιμών του έργου: Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ενοποίηση κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή της Ελευθερούπολης (Πράσινη Ζωή στην Πόλη).
12. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου Πρωτοκόλλου Νέων Τιμών του έργου: Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ενοποίηση κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή της Ελευθερούπολης (Πράσινη Ζωή στην Πόλη).
13. Ανάκληση της 179/2010 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου :Ενοποίηση χώρων πρασίνου και κατασκευή δικτύου οδών ήπιας κυκλοφορίας στη συνοικία Περισσού (Πράσινη Ζωή στην Πόλη).
14. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου: ενοποίηση χώρων πρασίνου και κατασκευή δικτύου οδών ήπιας κυκλοφορίας στη συνοικία Περισσού (Πράσινη Ζωή στην Πόλη).
15. Ανάκληση της 206/2010 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην έγκριση 1ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου: Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ενοποίηση κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή της Ελευθερούπολης (Πράσινη Ζωή στην Πόλη).
16. Έγκριση 1ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου: Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ενοποίηση κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή της Ελευθερούπολης (Πράσινη Ζωή στην Πόλη).
17. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 2ου Πρωτοκόλλου Νέων Τιμών του έργου: Υπόγειος καθαρισμός και επισκευή δικτύου ομβρίων.
18. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα για το έργο:Συντήρηση Ασφαλτοταπήτων Δημοτικών Οδών έτους 2010.
19. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 18/2010 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΝΝΙΑ που αφορά στην 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του , οικ.έτους 2010.
20. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 74/2010 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου  που αφορά στην 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του , οικ.έτους 2010.
21. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 24/2010 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ του Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορά στην 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του και των παραρτημάτων αυτού, οικ. έτους 2010.
22. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 48/2010 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο του Δήμου Ν.Ιωνίας που αφορά στην 4η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του , οικ. έτους 2010.
23. Γνωμοδότηση περί κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Αλαϊας 6.
24. Έγκριση δαπάνης για τις εκδηλώσεις των « Ιωνικών Ημερών.
25. Έγκριση ενίσχυσης απόρων και Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
26. Ψήφιση πίστωσης για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                                      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ

 

Κοιν: κ. Δήμαρχο
          Σωματεία, Συλλόγους                                          
          Τοπ. Οργανώσεις Κομμάτων                                

 

 

 

Μοιραστείτε
Close Search Window