Συνεδριάσεις|

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Νέα Ιωνία : 21/5/2010
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡ.ΔΗΜΑΡΧ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Αρ. πρόσκλησης: 18η                                                             Συνεδρίαση  18η
Αρ. πρωτ:  17902                                             
Προς :Τη Δημαρχιακή Επιτροπή Ν. Ιωνίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (Αγ. Γεωργίου 40), την Τρίτη 25/5/2010  Μαΐου 2010 και ώρα 14.00 μ.μ., για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:
1. Ορισμός Δικηγόρου.
2. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκποίηση του ακινήτου Χαβατζόγλου ιδιοκτησίας του Δήμου και λήψη απόφασης για την επανάληψη ή μη αυτής.
3. Έγκριση Μελέτης και κατάρτιση όρων Διακήρυξης Δημόσιου Πρόχειρου μειοδοτικού Διαγωνισμού με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή για την Μίσθωση Πούλμαν για τις ανάγκες της Δημοτικής Κατασκήνωσης για το οικ.έτος 2010.
4. Έγκριση Μελέτης και κατάρτιση όρων Πρόχειρου Διαγωνισμού προμήθειας Ειδών Παντοπωλείου για την Δημοτική Κατασκήνωση για το έτος 2010.
5.  Έγκριση Μελέτης και κατάρτιση όρων Πρόχειρου Διαγωνισμού προμήθειας κρεάτων , κοτόπουλων και κατεψυγμένων προϊόντων για την κατασκήνωση του Δήμου έτους 2010.
6. Έγκριση  της με αρ. πρωτ. 3/2010 μελέτης της Κοινωνικής Υπηρεσίας , καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την προμήθεια ενημερωτικού εντύπου για την κατασκήνωση του Δήμου στο Αλεποχώρι.
7. Έγκριση της με αρ.πρωτ.4/2010 μελέτης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την προμήθεια άρτου για τις ανάγκες της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι.
8. Έγκριση της με αρ.πρωτ.12/2010 μελέτης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες λειτουργίας της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι.
9. Έγκριση της με αρ. πρωτ.13/2010 μελέτης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την προμήθεια ειδών μαναβικής για τις ανάγκες λειτουργίας της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι.   
10. Έγκριση του με αριθμό 126/17-05-2010 ενδεικτικού προϋπολογισμού του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Εφαρμογών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την Προμήθεια υλικών για τη χωροθέτηση κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες της Δ/νσης Καθαριότητας &  Μηχανολογικού.
11. Έγκριση του με αριθμό 127/17-05-2010 ενδεικτικού προϋπολογισμού του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Εφαρμογών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και επισκευαστική εργασία, για την συντήρηση και επισκευή του Μηχανικού Σαρώθρου τύπου STOLZENBERG  KSV1000 της Δ/νσης Καθαριότητας &  Μηχανολογικού.
12. Έγκριση  του με αριθμό 128/18-5-2010 ενδεικτικού προϋπολογισμού του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Εφαρμογών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και επισκευαστική εργασία για την επισκευή του ΜΕ 110500 φορτηγού πλυντηρίου κάδων τύπου LONGO LC8 EUROSERVISE της Δ/νσης Καθαριότητας & Μηχανολογικού. 
13. Έγκριση έκδοσης 1ου Χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου, για την κάλυψη δαπάνης διοδίων διέλευσης των οχημάτων του Δήμου από την  Αττική οδό για το οικ.έτος 2010.
14.  Χορήγηση τρίμηνων αποδοχών στην ΚΑΤΡΑΔΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ.
15. Ψήφιση Πιστώσεων Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ.έτους 2010.
16. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΑΦΟΙ Κ.ΡΗΓΑ Ο.Ε-.«Εμπόριο έτοιμων  προϊόντων ζύμης , μπουγάτσας και  συναφών ειδών και  καθώς και αναψυκτικά ,καφέ ,γαλακτοκομικά»).
17. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης   καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΑΓΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ « Γραφείο Τελετών»).
18. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης   καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος («ΕΝΖΖΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΠΕ -και ΣΙΑ Ε.Ε.»-«Πρατήριο ειδών Ζαχαροπλαστείου με παρασκευαστήριο»).
19. Χορήγηση άδειας μουσικής ( στερεοφωνικό συγκρότημα μικρής ισχύος)          ( « Γ. & ΠΑΛΛΗΣ Ο.Ε.-«Πιτσαρία»).
20. Χορήγηση άδειας μουσικής ( στερεοφωνικό συγκρότημα μικρής ισχύος)          ( ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –«Αναψυκτήριο»).
21. Χορήγηση άδειας μουσικής(στερεοφωνικό συγκρότημα μικρής ισχύος)
           ( ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – «Αναψυκτήριο»).
                                                               
                                                         
                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
                            
                                                                                  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
 Κοιν:  Βλάχος Χρήστος 
            Καναβός Μιλτιάδης                          
            Μιστριώτης Κων/νος                         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΡΑΤΙΜΟΣ
            Χαμαλίδης Θεόδωρος                                                                                                           
            Κωστάκης Παναγιώτης                                                                   
 

Μοιραστείτε
Close Search Window