Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Ν. ΙΩΝΙΑ    22 / 9 / 2010
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                   Αρ. Πρωτ.     32697
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ              
ΓΕΝΙΚΗ  Δ/ΝΣΗ                     
ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
                                                                                                                
                                                                                                                   

           
              ΠΡΟΣ : ΤΗΝ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΧΤΥΠΟΣ  Fax : 210-2794687
                                                                   ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  Fax : 210-2836555
                                                                   Γενική Δημοπρασιών   Fax : 210-5236927

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

    Προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με προσφαιρόμενο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στα εκατό (%) στο τιμολόγιο των εργασιών, για τις «Εργασίες υποστήριξης και εκπαίδευσης στη προσαρμογή του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων στις διατάξειςτουΝ.3852/10»συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 73.800 € με Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας στο Τμήμα Προμηθειών  την  5/10/2010 ημέρα Τρίτη , ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του διαγωνισμού.
    Ως ώρα έναρξης του διαγωνισμού και υποβολής των προσφορών στην επιτροπή ορίζεται η 10.00΄ π.μ. και ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών απο την επιτροπή, η 11.00΄π.μ.
    Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα με εξειδικευμένη εμπειρία στην υποστήριξη και εκπαίδευση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, σύνταξης απογραφής έναρξης και διατάξεων του Ν.3852/10 δεόντως αποδεδειγμένη.
    Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα πρέπει να προσκομίσουν, επι ποινή αποκλεισμού, εγγυητική επιστολή συμμετοχής στον διαγωνισμό που ορίζεται στο ποσό των 3.690 € και αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επι της προϋπολογιζόμενης δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 15 του Π.Δ. 28/1980. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στον διαγωνισμό καθώς συντάσσονται κατά τον τύπο που ισχύει στο δημόσιο και κατατίθενται υπό μορφή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης τράπεζας ή του ΤΣΜΕΔΕ ή γραμματίου σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.Ως εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό γίνονται επίσης δεκτά και τα έντοκα γραμμάτια ή ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.
     Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη διεύθυνση των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, αρμόδιος υπάλληλος κ. Αντώνιος Στάθης  τηλ. 2132000459, FAX 210-2776131 
Αντίγραφο των τευχών δημοπράτησης χορηγείται  μέχρι  και την προηγούμενη ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού.
                                                         

                       Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

                                 ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΜΠΡΑΤΙΜΟΣ
 

Μοιραστείτε
Close Search Window