Ειδήσεις - Τύπος|

Επιτροπή Υποστήριξης της

ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

 

 

 

Προς: την Δ΄ΕΛΜΕ

Τον Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»

Όλους τους συλλόγους και σωματεία του δήμου Ν. Ιωνίας

 

          Αγαπητοί φίλοι,

         

          Όπως γνωρίζετε, η Επιτροπή Υποστήριξης της Στέγης δημιουργήθηκε το 2011, για τη βοήθεια στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπήρχαν τότε (ακόμη και διατροφής και θέρμανσης). Παρά το γεγονός ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης στο οποίο ανήκει η Στέγη, με τις παραστάσεις και τα διαβήματα μας, έλυσε σε μεγάλο βαθμό τα άμεσα προβλήματα διαβίωσης των παιδιών, εξακολουθεί να παραμένει άλυτο το ζήτημα της στελέχωσης της Στέγης με το απαραίτητο ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, εκπαιδευτικοί κλπ.) το οποίο είναι απαραίτητο, αν πάρει κανείς υπόψη του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε παιδί φιλοξενούμενο της Στέγης, αλλά και όλα μαζί, τις συνθήκες διαβίωσης, την έλλειψη της οικογένειας.

Φυσικό είναι τα παιδιά να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και στο σχολείο, με αποτέλεσμα οι επιδόσεις τους να είναι από μέτριες έως κακές.

     Στο σημείο αυτό ζητάμε τη στήριξη και τη βοήθεια σας για την νέα σχολική χρονιά.

Από τον Σεπτέμβρη του 2017 ζητάμε εθελοντές εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς και δασκάλους, με σκοπό να στηρίξουμε τα παιδιά από τη πρώτη μέρα του σχολείου.

Αυτοί μπορεί να είναι συνταξιούχοι, εργαζόμενοι ή αδιόριστοι εκπαιδευτικοί.

 

     Σας καλούμε να γνωστοποιήσετε το παραπάνω στα μέλη σας με όποιο τρόπο κρίνετε προσφορότερο και για οποιαδήποτε προσφορά να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα συνεννόησης:

210-2752379 ή 6932319717

          Εμείς από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ουσιαστική και πλήρη κάλυψη των αναγκών των παιδιών σε υλικοτεχνική υποδομή και Προσωπικό.

 

                                                         Νέα Ιωνία 4-5-2017

                             Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε
Close Search Window