Δελτία Τύπου|

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Είναι γεγονός ότι το 14ο δημοτικό  σχολείο Νέας Ιωνίας στεγάζεται στο πιο ωραίο και το πιο καινούργιο  κτιριο απ’ όλα τα άλλα δημοτικά σχολεία μας.

 Το κτίριο αυτό μάλιστα , που είναι ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας , εγκαινίασθηκε πριν μερικές βδομάδες από τον υπουργό παιδείας κ. Σπηλιωτόπουλο και τον  δημάρχο Νέας Ιωνίας κ. Χαραλάμπους.

 Το νέο αυτό περιβάλλον φαίνεται ότι έχει δώσει φτερά στους δασκάλους και στους μαθητές που μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις όμορφες δραστηριότητές τους.

 Ετσι μετά την φύτευση , από δασκάλους και μαθητές  εκατοντάδων δέντρων  και φυτών στο προαύλιο του σχολείου , το 14ο δημοτικό σχολείο ηταν το μοναδικό σχολείο της πόλης μας , που συμμετείχε στην Ώρα της Γης.

 Το βράδυ λοιπόν της 28 Μαρτίου , δάσκαλοι, μαθητές και γονείς μαζεύτηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, έκλεισαν τα φώτα, άναψαν φαναράκια και μίλησαν για το περιβάλλον και την ανάγκη να προστατέψουμε την  γη από την αλόγιστη χρήση των πηγών ενέργειας.

 Η εκδήλωση τελείωσε αργά το βράδυ αφού προηγήθηκε  χόρος και τραγούδι με τη συνοδεία μεζέδων που είχαν φτιάξει οι γονείς των μαθητών.

 ΄Ηταν μια εκδήλωση που δείχνει, ότι όταν υπάρχει κέφι και μεράκι , το σχολείο μπορεί να γίνει πόλος έλξης της κοινωνίας και να δώσει εύκολα και ευχάριστα γνώσεις σε μαθητές και γονείς.
 

Μοιραστείτε
Close Search Window