Ανακοινώσεις - Θέσεις Δημοτικών Παρατάξεων|

Η παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία- Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος».

​Ο λαός της Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 28 Απριλίου, έδωσε τη δική του ψήφο εμπιστοσύνης στο Γιώργο Τσοπανίδη. Έδωσε τη δική του ψήφο εμπιστοσύνης στην παράταξη «Ελπίδας για τη Νέα Ιωνία- Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος». Με παρουσία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία γέμισε ασφυκτικά το συνεδριακό κέντρο του Δήμου, αλλά και το προαύλιο αυτού, στέλνοντας παντού το ξεκάθαρο μήνυμα πως οι Δημότες της Νέας Ιωνίας αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ΕΛΠΙΔΑ και να γυρίσουν την πλάτη στα «ξαναζεσταμμένα φαγητά» που τους πλασάρονται εσχάτως με νέα περιτυλίγματα.

Η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης, το οποίο και διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους, αλλά και των 77 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, ξεκίνησε με τον Αριστείδη Χατζησαββίδη, εμφανώς συγκινημένο, να ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του και να αναλύει τους λόγους που αποφάσισε μαζί με την παράταξή του τη συμπόρευση με την «ΕΛΠΙΔΑ» και τον Γιώργο Τσοπανίδη.

 Βέβαια, δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική στην απερχόμενη διοίκηση του κ.Γκότση, επιχειρηματολογώντας για τα «έργα και τις ημέρες» της δημαρχίας της και αναδεικνύοντας την πλήρη ανεπάρκεια της. Τέλος, κατέδειξε με σαφήνεια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δήθεν ακομμάτιστης υποψηφιότητας του κ. Παναγιώτη Μανούρη. Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Αριστείδης Χατζησαββίδης κάλεσε στο βήμα τον φίλο του και αυριανό Δήμαρχο της Πόλης, όπως χαρακτηριστικά είπε, Γιώργο Τσοπανίδη.

Μέσα από ένα παρατεταμένο χειροκρότημα ο Γιώργος Τσοπανίδης, Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας, από το βήμα του συνεδριακού κέντρου ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους πολίτες της πόλης που αγκάλιασαν την παράταξης της «Ελπίδας» και είναι αποφασισμένοι με τη δική τους ψήφο να τη στείλουν στη διοίκηση του Δήμου προς το συμφέρον των ίδιων των πολιτών της.

Ο Γιώργος Τσοπανίδης δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει «δημοσκοπήσεις» που γίνονται και δεν θέτουν το ερώτημα τι θα ψηφίσει ο κόσμος στο δεύτερο γύρο ανάμεσα στον κ. Γκότση και τον κ. Τσοπανίδη, οι οποίες το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέσουν ακόμη περισσότερο αυτούς που τις παραγγέλνουν, αλλά και αυτούς που τις εκτελούν.

 Στη συνέχεια ανέπτυξε τους άξονες τους προγράμματος της παράταξης το οποίο έχει δημιουργηθεί με βασικό γνώμονα την ανάπτυξη πραγματικής κοινωνικής πολιτικής για όλους τους Δημότες, με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τη βελτίωση της θέσης του πολίτη, τη διαφάνεια σε όλους τους τομείς. Πέρα όμως  από την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η Νέα Ιωνία, χρειάζεται όραμα, χρειάζεται αλλαγές. «Θέλουμε τη Νέα Ιωνία μια πόλη με ταυτότητα, όχι ένα απρόσωπο προάστιο της Αθήνας», με ανεπτυγμένη οικονομία, πολιτισμό, ποιότητα ζωής και ένα σύγχρονο Δήμο στην υπηρεσία του πολίτη, τόνισε ο Γιώργος Τσοπανίδης και ανέπτυξε τους τρόπους με τους οποίους θα πετύχουμε το όραμα μας.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο Γιώργος Τσοπανίδης, κάλεσε τους 77 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία-Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος». Πρόκειται για ανθρώπους απ’ όλες τις ηλικίες , απ’ όλες τις συνοικίες, απ’ όλα τα επαγγέλματα. Πρόκειται για ανθρώπους που κατέρχονται στις εκλογές με μοναδικό σκοπό και κίνητρο, αυτό της προσφοράς στην πόλη και στο κοινωνικό σύνολο.  

 

Μοιραστείτε
Close Search Window