Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
              ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ                                 ΑΔΑ: ΒΟΖΦΟΡΑΧ-Ω23       
    ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
                    (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ.)
                                                                                     
                      Ν. Ιωνία 6/2/2012

                                                                                                       Αρ. Πρωτ.: 192

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. προκηρύσσει Ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό ανάδειξης προμηθευτή για  την προμήθεια ειδών παντοπωλείου με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί των τιμών του αναλυτικού τιμολογίου, εκτός από το ελαιόλαδο και τα αυγά στα οποία κριτήριο κατακύρωσης θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης των ειδών, την ημέρα παράδοσής τους, που ανακοινώνονται κάθε φορά από τον επίσημο κρατικό φορέα (Περιφέρεια Αττικής – Δ/νση Εμπορίου & Τουρισμού –Τμήμα Προστασίας Καταναλωτή).

       Η προμήθεια θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της με αριθ. 11389/93 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών «περί ενιαίου κανονισμού προμηθειών Ο.Τ.Α. ( ΕΚΠΟΤΑ)», του Ν. 2286/95 «περί προμηθειών του Δημόσιου Τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων »,του Ν.3463/2006 «Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων» και της με αριθμό 1045/2011 εξουσιοδότησης Ν.Α. Αθηνών- Πειραιώς.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 29 Φεβρουαρίου 2012  ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00μ.μ. στα γραφεία του Κέντρου Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογενείας Δήμου Ν.Ιωνίας, Γαληνού 2 και Αγ.Όλγας.

Ενδεικτικός  Προϋπολογισμός: 68.000,00€
Η κατάθεση των προσφορών γίνεται έως και την προηγούμενη του διαγωνισμού εργάσιμη ημέρα (Τρίτη 28/2/2012) και κατά τις ώρες 12:00 μ.μ. έως 13:00 μ.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι ασκούν εμπορικό ή βιομηχανικό ή βιοτεχνικό επάγγελμα στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται με ποσοστό 5% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης και πρέπει να ισχύει τουλάχιστον επί ένα μήνα μετά την λήξη του χρόνου προσφοράς. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει  στις 12:00 μ.μ. από την αρμόδια τριμελή επιτροπή που συγκροτείται με απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. και μπορούν να παραβρίσκονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές.

Η σύμβαση θα διαρκέσει έως 31/12/2012, με δυνατότητα παράτασης έως την έκδοση των αποτελεσμάτων του επόμενου διαγωνισμού.
Για τους σχετικούς ειδικούς όρους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες στο τηλ. 210-2724761 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. και μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, αρμόδιος Α. ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ – Π. ΡΕΒΕΖΑ.

Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο καθημερινές εφημερίδες, καθώς και στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Νέας Ιωνίας www.neaionia.gr
Η δαπάνη δημοσίευσης θα βαρύνει τον μειοδότη.

 
 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Χρήστος Χατζηιωάννου
Δημοτικός Σύμβουλος
 

Μοιραστείτε
Close Search Window