Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

               ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ                                          ΑΔΑ:ΒΕΧ4ΩΚΥ-ΜΤΓ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Νέα Ιωνία  28/5/2013
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                               Αρ.Πρωτ.: 17186
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ Ανθρωπίνου Δυναμικού
Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου

 

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΠΑΝΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  μέρους της Υπ΄ Αριθμ. 14593 / 2013 Ανακοίνωσης
«Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για τις ανάγκες της Δημοτικής κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι»

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής επανανακοινώνει (λόγω μη κατάθεσης αιτήσεων για την θέση των Βοηθών Μαγείρων) την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων χρονικής διάρκειας έως δύο (2) μήνες για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι Αττικής. Οι προς πλήρωση θέσεις είναι οι εξής:

A/A ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ  ΠΡΟΣΟΝΤΑ  ΘΕΣΕΙΣ
1. ΥΕ Βοηθοί Μάγειρα   Απολυτήριο τίτλο τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τίτλο τριταξίου Γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου) ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν.2817/2000 ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής και εμπειρία ως Βοηθός Μάγειρας  2


Οι υποψήφιοι όλων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
       
Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση),με εξαίρεση της παρ. 6 του άρθρου 4 του Ν. 2207/1994.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέας Ιωνίας, Αγίου Γεωργίου 40, τ.κ. 142 34 Νέα Ιωνία,  απευθύνοντάς την Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου.

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτηση οφείλουν να προσκομίσουν, τα κατωτέρω δικαιολογητικά:
1. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Αντίγραφο τίτλου Σπουδών
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του Ν. 3584/2007
4. Για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας , πρόσφατη βεβαίωση Ο.Α.Ε.Δ
5. Υπεύθυνη δήλωση  του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν  ότι δεν έχω το κώλυμα υπέρβασης της 8μηνης απασχόλησης μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών Σε  περίπτωση που έχουν απασχοληθεί  να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία   απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη )
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης προκειμένου για   υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα, είναι πολύτεκνοι ή τέκνα πολύτεκνης οικογένειας, ή πιστοποιητικό γεννήσεως, προκειμένου για υποψηφίους που είναι άγαμοι.
7. Βεβαίωση  εμπειρίας . Για την απόδειξη της αντίστοιχης εμπειρίας, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια ασφάλισης , ο χρόνος και η ειδικότητα απασχόλησης. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια απασχόλησης.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις, στο Δημαρχείο ή στο site του Δήμου www.neaionia.gr Προκηρύξεις .

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι (5) ημερών και αρχίζει στις 30 Μαΐου 2013 και λήγει στις 3 Ιουνίου 2013.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ
 

Για το έντυπο αίτησης πατήστε εδώ

Για την υπεύθυνη δήλωση προσόντων πατήστε εδώ

Για την υπεύθυνη δήλωση 8μηνης απασχόλησης πατήστε εδώ

 

 

Μοιραστείτε
Close Search Window