Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

             
EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Ν. Ιωνία  12.07.2017
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Αρ. Πρωτ. 20603
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ                   
ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

        Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων Δήμου Νέας Ιωνίας έτους 2016» δαπάνης κατά τον προϋπολογισμό 273.014,90€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΥΠ.ΕΣ (ΣΑΤΑ Σχολείων).
    Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Διαγωνισμού στις 08.08.2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 (λήξη παράδοσης προσφορών), στα γραφεία του Δήμου Νέας Ιωνίας, Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, προσερχόμενοι, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, να λάβουν γνώση των σχετικών τευχών της Μελέτης και να παραλάβουν τα αντίστοιχα τεύχη έναντι, του ποσού των δέκα ευρώ (10 €), από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας, Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου, τηλ. 213 2000 455, το αργότερο μέχρι και  Τρίτη 08.08.2017.
Αν για οποιονδήποτε λόγο δε διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία ή αν διεξαχθεί μεν αλλά δεν κατατεθεί καμιά προσφορά, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με FAX  πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία σε όσους έλαβαν τεύχη του διαγωνισμού και την ίδια ώρα (10:00 π.μ.). Η ίδια διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί και δεύτερη φορά με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Τα τεύχη δημοπρατήσεως, πλην του εντύπου προσφοράς, μπορούν να ληφθούν σε ηλεκτρονική μορφή δωρεάν από την ιστοσελίδα «Προκηρύξεις Διαγωνισμών» της διαδικτυακής πύλης του Δήμου www.neaionia.gr.

   
    Σημειώνεται ότι στις νέες αυτές ημερομηνίες μπορούν να ζητήσουν και να λάβουν τεύχη του διαγωνισμού και να συμμετάσχουν σ΄ αυτόν ενδιαφερόμενοι που δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον την                                                                                                                                                                                                                                                                                   προηγούμενη φορά. Στην περίπτωση αυτή τεύχη μπορούν να δίδονται μέχρι και δύο εργάσιμες ημέρες πριν το διαγωνισμό (η ημέρα του διαγωνισμού δεν προσμετράται).    
    

    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε έργα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ – τάξη Α2’ και άνω, ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ – τάξη Α1’ και άνω και που είναι εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς κα
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης.
Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 και των παρ. 1 (ε)  και 3 (β)του άρθρου 76  του ν. 4412/2016.

     Για την εγγύηση συμμετοχής στο Διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς κατά τους όρους της παρ. 1α) του άρθρου 72 του Ν.4412/2016 του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων τριών ευρώ  και σαρανταεπτά λεπτών  (4.403,47€).

             
                                                                     Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής  
                                                                                          Φ. Τσομπάνογλου 
 

Για τη ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ πατήστε εδώ
Για τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ πατήστε
εδώ
Για τον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ πατήστε
εδώ
Για το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ πατήστε
εδώ
Για τη ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΓΓΡΑΦΗ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πατήστε
εδώ   
Για το ΕΣΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πατήστε
εδώ                               
Για το ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πατήστε
εδώ
Για την ΤΕΧΝΙΚΗ_ΕΚΘΕΣΗ_ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ_2016 πατήστε
εδώ
Για τον ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πατήστε
εδώ
Για τη ΤΕΥΔ_ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ_ΣΧΟΛΕΙΩΝ πατήστε
εδώ

Μοιραστείτε
Close Search Window