Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

                                                                             ΑΔΑ: ΨΗΥΕΩΚΥ-16Γ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Νέα Ιωνία,    24.4.2019
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                         Αρ. Πρωτ/λλου  12442
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

    Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής προκηρύσσει δημόσιο συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό δια προσφοράς επί μέρους ποσοστών εκπτώσεως κατ’ άρθρο 95, παρ. 2α, Ν. 4412/2016, για την ανάληψη του έργου «Συντήρηση και Επέκταση Δημοτικών Υδραυλικών Δικτύων υπό πίεση ετών 2019-2020». Η προϋπολογιζομένη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 50.000 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (άνευ Φ.Π.Α. 40.322,58). Συμπεριλαμβανομένων των κονδυλίων ΓΟ-ΟΕ και απροβλέπτων, το έργο περιλαμβάνει ηλεκτρομηχανολογικές/υδραυλικές εργασίες αξίας 20.374,36 €, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες αξίας 9.636,10 € και απολογιστικώς χρεούμενες εργασίες αξίας 10.062,12 €. Η δαπάνη αναθεωρήσεως τιμών είναι 250,00 € και ο ΦΠΑ 9.677,42 €. Κωδικός CPV του έργου είναι ο 45259000-7 (Επισκευή και Συντήρηση Εγκαταστάσεων). Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ.
    Ο διαγωνισμός θα διεξαχθή την 7η Μαΐου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 (λήξη υποβολής προσφορών), στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, οδός Αγ. Γεωργίου 40 και Αντλιοστασίου.
    Το έντυπο οικονομικής προσφοράς και τα τεύχη δημοπρατήσεως διατίθενται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας, οδός Αγ. Γεωργίου 40 και Αντλιοστασίου, πληροφορίες κος Γ. Χουτζούμης, τηλ. 213-2000.440. Για την παραλαβή των τευχών δημοπρατήσεως οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν στο ταμείο του Δήμου και από ώρας 8:30 π.μ. έως 1:30 μ.μ. την δαπάνη αναπαραγωγής τους, ανερχομένη σε 5 €, εκτός αν αναλάβουν αυτοί την αναπαραγωγή με δική τους δαπάνη και επιμέλεια. Επίσης, μπορούν να λάβουν γνώση των ως άνω στοιχείων στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα ως άνω στοιχεία και ταχυδρομικώς, εφόσον τα ζητήσουν εγκαίρως και εμβάσουν, κατόπιν συνεννοήσεως με την Τεχνική Υπηρεσία, πέραν της αναφερομένης ανωτέρω δαπάνης αναπαραγωγής τους και την δαπάνη της ταχυδρομικής αποστολής τους. Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποστέλλει τα ζητηθέντα στοιχεία μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή ιδιωτικών εταιρειών μεταφοράς αλληλογραφίας χωρίς να φέρει ευθύνη για την έγκαιρη άφιξή τους στον ενδιαφερόμενο. Τα τεύχη δημοπρατήσεως, πλην του εντύπου προσφοράς, μπορούν να ληφθούν σε ηλεκτρονική μορφή δωρεάν από την ιστοσελίδα «Προκηρύξεις Διαγωνισμών» της διαδικτυακής πύλης του Δήμου www.neaionia.gr (ηλ. δ/νση: https://neaionia.gr/prokiryxeis.
    Στον διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία των στην κατηγορία των ηλεκτρομηχανολογικών έργων ή στις κατηγορίες των ηλεκτρομηχανολογικών έργων και των υδραυλικών έργων και που είναι εγκατεστημένα σε:
    α)    σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
    β)    σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
    γ)    σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
    δ)    σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω περίπτωση γ΄ και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
    Μεμονωμένοι οικονομικοί φορείς εγκατεστημένοι στην Ελλάδα απαιτείται να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Υ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Α1 ή ανώτερη τάξη της κατηγορίας των ηλεκτρομηχανολογικών έργων ή στην Α1 ή ανώτερη τάξη της κατηγορίας των ηλεκτρομηχανολογικών έργων και την Α1 ή ανώτερη τάξη της κατηγορίας των υδραυλικών έργων ή σε Μητρώο Περιφερειακής Ενότητος της Περιφερείας Αττικής στην κατηγορία των ηλεκτρομηχανολογικών έργων ή στις κατηγορίες των ηλεκτρομηχανολογικών έργων και των υδραυλικών έργων.
    Οι φάκελοι των προσφορών υποβάλλονται εντός της ως άνω προθεσμίας είτε (α) με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διαγωνισμού είτε (β) με συστημένη επιστολή προς την αναθέτουσα αρχή είτε (γ) με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής (Ταχυδρομική διεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 40 και Αντλιοστασίου, 142 34  ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ). Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή κατάθεσης στο πρωτόκολλο, οι φάκελοι προσφοράς γίνονται δεκτοί εφόσον έχουν πρωτοκολληθή στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής που διεξάγει τον διαγωνισμό, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία και ώρα του διαγωνισμού. Η αναθέτουσα αρχή δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις του περιεχομένου των προσφορών που αποστέλλονται ταχυδρομικά ούτε για καθυστερήσεις στην άφιξή τους. Δεν θα παραληφθούν φάκελοι ή άλλα έγγραφα από οποιοδήποτε ταχυδρομικό κατάστημα, ακόμα κι αν η αναθέτουσα αρχή ειδοποιηθή εγκαίρως.

    Βάσει άρθρου 72, παρ. 1α, Ν. 4412/2016, δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής, δοθέντος ότι διεξάγεται συνοπτικός διαγωνισμός.

    Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

    Ξ. Κυριακόπουλος

Δείτε τα τεύχη δημοπράτησης εδώ
Μοιραστείτε
Close Search Window