ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Νέα Ιωνία 26/5/2023
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000482
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγιασμός τελέσθηκε ανήμερα της Αναλήψεως στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας

Με κατάνυξη και σεβασμό τελέσθηκε ο Αγιασμός στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της ενδόξου Αναλήψεως του Κυρίου Ιησού Χριστού, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφάνιο Αρβανίτη και τον διάκονο π. Ιερώνυμο.

Σε κλίμα συγκίνησης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης ακολούθησε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως για τον αδόκητο χαμό του εργαζόμενου στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, Κώστα Σερπάνου, ο οποίος απεβίωσε μια μέρα πριν σε τροχαίο δυστύχημα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από μέλη της Δημοτικής Αρχής και εργαζομένους του Δήμου, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την άριστη συνεργασία Δήμου-Μητροπόλεως, καθώς και όλους τους εργαζομένους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες τα τελευταία χρόνια.

Από πλευράς του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ανταπέδωσε τις ευχαριστίες του στην Δήμαρχο, εξήρε το έργο των υπαλλήλων καθώς και δώρισε μια εικόνα της Παναγίας προκειμένου να τοποθετηθεί στην αίθουσα και να ευλογεί τους δημοτικούς συμβούλους και να πρεσβεύει για τη Νέα Ιωνία μας.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρέστησαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα. Αγγελική Σακκαλόγλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα. Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ενώ παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, προϊστάμενοι των υπηρεσιών και εργαζόμενοι από διάφορα τμήματα του Δήμου.

 

 

Μοιραστείτε
Close Search Window