Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

Πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματισθεί την Πέμπτη 11 Μαρτίου στην αίθουσα του Σωματείου Ινεπολιτών – Κασταμονιτών διάλεξη με θέμα “ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ” από τις ψυχολόγους Αλεξάνδρα Φραγκογιάννη και Αννα Χοϊμέ
Η διάλεξη που οργάνωσε το Δ.Σ του Σωματείου βρήκε πλήρη ανταπόκριση από τα μέλη και τους φίλους του που γέμισαν για μια ακόμη φορά την αίθουσα του.

Ηταν δε πολύ ενθαρρυντικό ότι υπήρχε συμμετοχή όλων των ηλικιών.
Οι ανωτέρω ψυχολόγοι απόφοιτοι τμημάτων Ψυχολογίας και Οικονομικών πολύ γνωστών Πανεπιστημίων έχουν και οι δύο Master στην ψυχοθεραπεία και είναι είναι πτυχιούχοι του A.T.I (Αndlerian Training Institute)
Ασχολούνται δε με ομάδες πληθυσμού για αυτογνωσία , συμβουλευτική και ατομικές συνεδρείες.
Εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους με το τέλος της διάλεξης ,το πλήθος αλλά και η ποιότητα των ερωτήσεων και οι ολοκληρωμένες απαντήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον.


Είναι δε ένα μήνυμα ότι διαλέξεις – συζητήσεις με ποιότητα αγγίζουν το κόσμο και τον ενθαρρύνουν να προβληματίζεται αλλά και να ξεπερνά προβλήματα μέσα σε μια κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι συμμετέχοντες να ζητούν ομόφωνα από το Δ.Σ του Σωματείου να επαναληφθεί η διάλεξη – εκδήλωση με παρόμοια θέματα.
Ακολούθησε κέρασμα γλυκών και ποτών από το Σωματείο.
 

Μοιραστείτε
Close Search Window