Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      Νέα Ιωνία, 04/09/2024

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

e-mail: gramdim@neaionia.gr

Τηλέφωνο: 210-2711243, 2102776131

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, απέστειλε έγγραφο προς την ΔΕΔΔΗΕ Φιλοθέης – Κηφισιάς και την Κ/ΞΙΑ ΕΚΤΕΡ ΑΕ – ΕΡΤΕΚΑ για τις ζημιές που έγιναν κατά τις εργασίες εκσκαφής στην οδό Αναγεννήσεως.

Ο Δήμαρχος στο έγγραφο αναφέρει ότι ο εργολάβος προέβη σε κόψιμο καλωδίου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού , δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στο δημοτικό δίκτυο.

Επίσης, χωρίς να έχει την σχετική άδεια, προέβη στην κοπή μεγάλων δένδρων και σε συνδυασμό με το υφιστάμενο παρτέρι, που επίσης περιέχει μεγάλα δένδρα, καθίσταται απαγορευτική η διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο δίπλα σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας και επικινδυνότητας.

Ο Δήμαρχος τους καλεί να αποκαταστήσουν, κατά μήκος του πεζοδρομίου την προσβασιμότητα με δικά τους έξοδα, να προσχωρήσουν στην ανάπλαση του πεζοδρομίου και αποκατάσταση των κομμένων δέντρων, κατόπιν προσκόμισης και έγκρισης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας σχετικού σχεδίου (σκαριφήματος).

Τέλος τους καλεί να σταματήσουν οποιαδήποτε εργασία και ιδιαίτερα την κοπή δένδρων και δενδρυλίων και να απομακρύνουν τις τρεις κολώνες που έχουν τοποθετήσει, χωρίς την σχετική άδεια.

Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης αναφέρει: “ Η Νέα Ιωνία δεν είναι ξεφραγο αμπέλι, ώστε να έρχεται ο οποιοσδήπτε, είτε ιδιώτης, είτε οργανισμός και να πραγματοποιεί όποιες εργασίες θέλει, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και άδεια από το Δήμο. Η εποχή της αυθαιρεσίας παρήλθε οριστικά. Οποιαδήποτε εργασία εξελίσσεται στη Νέα Ιωνία οφείλει να έχει άδεια και να είναι σε συνεννόηση με το Δήμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα επιβληθούν τα νόμιμα. Προσβλέπουμε στη συνεργασία με τους κατοίκους ώστε να προστατεύσουμε την πόλη μας και την καθημερινότητά μας”

συνομιλία Δημάρχου Νέας Ιωνίας
.
ζημιές κατά την διάρκεια εκσκαφών τοποθέτησης καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος επί της οδού Αναγεννήσεως
Έγγραφο αποκατάστασης  καλωδίου  δημοτικού ηλεκτροφωτισμού προς ΔΕΔΔΗΕ Φιλοθέης – Κηφισιάς 
Μοιραστείτε
Close Search Window